Pory - cierne bodky.. ako ich odstranit? pomoze kozmeticka??

Príspevok v téme: Pory - cierne bodky.. ako ich odstranit? pomoze kozmeticka??
extended

Ahojte

uz od nepamati mam cierne bodky, resp. pory na tvari..neviem ako sa to presne vola, ale urcite viete, co mam na mysli
Nie je to nejaky extremny problem, vyrazky ani akne vobec nemam, ale chcela by som sa aj tejto estetickej chybicky zbavit ak by to bolo mozne..
Vyskusala som uz na to niekolko cistiacich vod, kremov, ale nic nezabralo
Raz som bola u kozmeticky kt. mi urobila povrchove cistenie pleti ale ja som nevidela nijake zlepsenie..povytlacala mi zopar tychto porov ale aj tak tam vacsina ostala ..
POmoze v tomto pripade kozmeticka? nejake hlbkove cistenie pleti alebo kura na ich odstranenie??
Alebo domace nahrievanie nad vriacou vodou a nasledne vytlacanie?
Dakujem pekne za rady :))

Gou

Ja mám rada na čistenie pórov a čiernych bodiek čiernu masku Glamza zo zdravého nákupu za pár eur...vyčistí, hydratuje a je príjemná

Julieen

pomoze urcite aspon zmiernit :) alena domacu starostlivost je dobre si pozriet nejaku masku na odstranenie tychto bodiek z notina :)

Dagmar 28

Dakuem pekne baby;)))) objednala som Rhassoul Clay .Fakt že dôkladne čistí pokožku a zanecháva ju hodvábne jemnú. To je fajn. www.alassalabeauty.sk

ema333

Žiadny problém, kupujem si čistiace pásiky na nos. Žiadny problém - navlhčím nos priložím a po 10 min dám dolu. Nos čistý.

Sara 25

Ahojte.) na vystave v Nitre kupoval tento zazračný Rhassoul Clay .Mam užasny pocit.Plet mam cistu, hydratovanu, bez ciernych bodek.Vrele odporucam.
www.alassalabeauty.sk

ivanaT

Netreba drahé prípravky a zbytočne vyhadzovať peniaze.Kúp si pásiky na čistenie nosu. Na trhu ich je veľa. Mám tip ako je Purederm čistiace pásiky na nos s aloe vera. Cena 3,90 a máš ich tam 6 ks.Sú bez parabenov takže ich môžeš použivať do nekonečna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mária 35

Dobrý den :). Vyskušala som Rhassoul Clay arganovy olej a možem povedať, ze som nadmieru spokojná :) Plet mam cistu, hydratovanu, bez ciernych bodiek a ta hebkost... Vrele odporučam. Uz sa tešim na dalsie prípravky z Vašej rady :)
www.alassalabeauty.sk