1000 a 1 Noc

zdravie9713

moralista:
1. tak po prvé, odpoveď na otázku autorky jej tu už bola poskytnutá, to znamená, že je zbytočné písať to isté!!!
2. Po druhé, ja som neodsucdovala ľudí, čo telenovely nepozerajú, každý ma iný vkus, poukazovala som len na ľudí, čo si vedia z lásky strieľať, robiť posmech!!! A toto je v dnešnej dobe fakt na zamyslenie!
3. po tretie ty si takisto svojim príspevkom neposkytol odpoveď na primárnu otázku, reagoval si len na uvedené komentáre, rovnako ako my .... tak o čo ti vlastne išlo???

moralista

Ake ste milucke ale jedina kt.pomohla bola len lucia.Ostatne ste tu zacali komentovat ine kt.sa ta telenovela nepaci ale tiez nepomohli tak isto ako vy tiez ste autorke niako nepomohli.Len vam je vdacna za to ze mate jej nazor ale tvarite sa ze ako velmi ste jej pomohli na jej danu otazku.
A ze tem kto nepozera telenoveli nevie co je to laska vacsiu blbost som teda este necital tiez a este s tebou aj dalsia suhlasila.Sa zamyslite nad tou vetou!Chore fakt chore tiez hned ste odsudili ludi kt.nepozeraju telenovelu ako vy napr.tak isto ako oni odsudili vas ze to zase pozerate.

zdravie9713

ta3 - maximálne trefný príspevok! Plne súhlasím. Zo života sa vytráca láska a ak hovoríme o láske, väčšina ľudí s posmešným, ironickým spôsobom. Pretože pre nich láska nič neznamená, je to akoby poníženie osobnosti pred niečím/niekým iným.... O tom je dnešná doba, len samá kriminalita, nemorálnosť, delikvencia, žiadne vyššie hodnoty ... tie už nie sú takými hodnotami ako boli kedysi, sú len predmetom posmechu u väčšiny ľudí. Smutné. Akoby bola hanba ľúbiť, milovať, prejavovať lásku ... a to aj spôsobom, ktorý sa prezentuje v telenovelách...

ta3

no, to preto ten dnesny svet tak vyzera lebo deti namiesto rozpravok drvia videohry plne nasilia a dospeli uprednostnuju krvaky, horory a vysmievaju sa z romantiky, osobne to nemam moznost pozerat, ale kebyze ano, tiez si to rada pozriem, niektore filmy su plne az tak rafinovanej krutosti a ukrutneho nasilia, ze ma desi myslienka, ze take nieco mohol niekto natocit a este viac ma desi myslienka, ze to pozera mnozstvo ludi s velkym zaujmom, ci dokonca s potesenim, tento svet je cely zvrateny a je mi smutno pri citani prispevkov, ktore sa vysmievaju ludom, ktori radi pozeraju romanticke filmy ci serialy, v pohode, kazdy nech si pozera to, co mu najviac vyhovuje, ironicke pripomienky v tejto teme prezentuju iba necitlivost, obmedzenost a primitivizmus ich autorov

Lucia22111

ahoj 1001, úplne všetky časti 1000 a jednej noci sa dajú pozrieť na youtube.

A fakt nepochopím takých ľudí, čo tu píšu také somariny a urazajú druhých. Ked nemás čo poradiť tak radsej nepís nič!!!
Ved predsa je to kazdeho vec co pozera, nie?
Aj ja pozerám Šeherezádu no a čo je na tom? Je to stále Lepšie ako tie hnusné filmy kde sa všetci zabíjajú, vraždia a všade samá kriminalita..fuj.!!
Stále nechápam čo mate všetci proti tej Šeherezáde..niektorí ste nevideli ani jednu čast, a uz na to vravíte aká je to blbost. Ked nevies, jednoducho neries!

uhlie

V skratke ti napisem, co sa v tych julovych udialo. A to som este nevidel ani jeden diel. Onur sa so Seherezadov pohadal, potom sa udobrili a potom este 10 krat.

Jooe Ker

nechapem
nereaguj ked nemas co povedat samozrejme je to tvoj nazor ale netreba ho prezentovat zrovna urazkami
1001 nemas mi za co dakovat :)