držím si voju váhu a cítim sa fajn :)

Príspevok v téme: držím si voju váhu a cítim sa fajn :)
bikerka

je tu niekto taký kto je štastný že sa mu podarilo schudnúť a drží si váhu? a všimlo si to aj okolie? ja ano :) este by som chcela schudnuť ale som velmi rada že sa mi podarilo zhodiť 5 kg :) dnes som sa bála postaviť na váhu či som nepribrala ale nie ! :) váha ukazuje 55kg!! :) je to super a všíma si to aj moje okolie. Každému prajem veľa štastia! :)

bazalka

Ja som schudla z 75 kg na 50 kg a držím už asi sedem rokov. Jedla som menej a častejšie, obmedzila sladkosti a ťažké jedlá.

nikki.7

mne sa podarilo schudnúť úpravou stravy a pravidelným cvičením z 80 kg na 64 kg a tie si držím už rok...som šťastná,aj keď sem tam to vyskočí na 65, ale to sú už len také tie prežieracie dni,kedy viem,že nasledujúci deň bude diétny....

chcem ešte schudnúť na rovných 60 kg,ale je to už teraz veľmi ťažké...

zuzic_

drzala som si ju viac ako rok:) ...ale teraz je par kil spat aj ked som nic nezmenila...ale navonok to neni vidno takze sa sice snazim dat dole ale nedepkujem;)

elisa47

bikerka,ja som tiez schudla z 75 na 67 a tuto vahu si drzim :) chcem ist este na 58-59 momentalne som znova v procese chudnutia,tak snad mi to pojde tak dobre ako predtym :)

Lia86

Bikerka,

A nemohla by si nam sem hodit ako sa ti to podarilo? Rada by som tiez par kil zhodila, ale nechcem ist do nicoho co by skodilo zdraviu ako dukanova a podobne diety. Dakujem moc...