zasklaby v hrudi

Príspevok v téme: zasklaby v hrudi
derik

dobry den. rad by som sa tu zveril s mojim problemom. obcas mavam take zvlastne zasklby v hrudi. nepride mi to ako svalove zasklby, ale ako by to islo zvnutra. niekedy mam az pocit ze mi to vybije dych.
liecim sa na uzkostne stavy, avsak ten uzkostny stav mi pride az po tychto pocitoch, vie ma to niekedy dost vykolajit. ak je to jedno slabe, tak to v pohode prejdem, ale dnes napr. som mal 4 silne zasebou. liecim sa uz par rokov, ale tieto stavy mam mozno posledny pol rok. inak sa citim fajn.
bol som uz u kardiologa, EKG, ani 24 EKG holter nic nezaznamenali a v case v ktorom som mal ten pocit som extrasystolu nemal (predpokladalo sa ze to budu extrasystoly), mal som ju v iny cas a pocas celeho dna len jednu. co by bolo v podstate OK. bol som teda aj u ortopeda, kde to v podstate dopadlo tiez OK, mam mierne vychylenu krcnu chrbticu, ale vraj by to z toho byt nemalo.
neviem uz kam sa obratit o pomoc, ci este navstivit neurologa, alebo?
mozu mat svalove zasklby aj vnutorne organy (pluca, zaludok, ..)?

miromrooo

ak ti ešte nikto neporadil tak sú to komorové extrasystoly, ktoré majú mnoho príčin (a môžu byť aj nebezpečné - patrí to pod vyšetrenia kardiológom - alebo aj viacerými), príčina môže byť priamo od problému so srdcom (chlopne, štrukturálne zmeny, poškodenia srdca, nedokrvenie, iné onemocnenie), cez psychologické problémy, problémy s trávením (nafúknutie a masáž vagovho nervu), zlé znášanie prudkých zmien atmosférickeho tlaku, problém s chrbticou (áno aj to je príčina), prekyslenie organizmu, až po minerálovu disbalanciu (napr. nedostatok niektorého alebo viacerých minerálov) ... veľmi ťažko sa to lieči, niekedy to je takmer až nemožné a neexistuje na to jeden liek alebo spôsob ako to vyliečiť, čo funguje u jedného tak nefunguje u druhého lebo on mal inú príčinu alebo niekedy aj viac príčin .. najlepšie ak sa začne človek liečiť nakomplet celý, napr. začať s pravidelnou pestrou stravou a pohybom ....

sumec1977

Ahoj, ja mám momentálne zášklby po celom tele, také jemnné tiky.. Nasadil som si Magne B a Lipovitan. V piatok som mal ale také zašklby presne na mieste zvané solar. Extrasystoly mávam aj ja, tiež som bol na EKG Holter a nič hrozné mi nernašli, tak isto som mal záťažový test... Ja to v hlave, bohužial a akždý rok sa o tom presviedčam. Ja mávam zdravotné problémy hlavne jeseň- zima a už na jar rozmýšľam čo má čaka na jeseň a pod.Je to taká moja jebóza a otom ako ma momentálne vyčerpávaju moje zášklby a hľadanie diagnoz na nete... škoda reči. Hlavu hore :-)