Oxandrolone

Príspevok v téme: Oxandrolone
anavar

zdravím, mám menší problém, nie som najmenší, ale nie som ani dosť vysoký. chodievam do posilky a bojím sa že mi to zastaví rast , necvičím z ťažkými váhami a mávam aj kardio ale aj tak... kamoš tiež cvičí a bral oxandrolon, on hovorí že na rast kostí je to dobré a síce nelegálne, ale tak chcem sa len spýtať že aký to má učinok z lekárskeho hladiska, nie zo športového

Oxan

Skúste si viac naštudovať otom oxandrolonu a potom tu mudrujte,ani niet divu,ked do seba dávate falzifikáty potom aj máte viac vedlajších ako pozitívnych účinkov,a originál ťažko zoženiete,lebo sa zvykne dost falšovať,o vedlajších účinkov bolo spomínané akné a hnačky len pri vyšších dávkach,je toxický na pečen len vtedy ak niesú denné dávky nad 20mg po dobu 12 týždňov sa zaznamenal minimálny vplyv na zvýšenie pečeňových hodnôt).

Viac tu: vsetkooanabolikach.webnode.sk

Genesis

venoval som sa kulturistike 15 rokov a s nou su nezlucitelne spojene aj steroidy takze okrem teoretickych vedomosti mam aj vela praktickych skusenosti:

oxandrolon je anabolicky steroid ktory je rovnako nebezpecny ako ine oralne steroidy ... rovnako z neho padaju vlasy (ak clovek ma k tomu predispozicie) rovnako je agresivny na pecen ako ine oralne stroidy a rovnako negativne posobi na rast (je pravda ze urychli rast do vysky ale je to len chvilkovy ucinok po ktorom sa tvoj rast uplne zastavi a tak konecna tvoja vyska bude nizsia ako keby si rastol prirodzene bez neho)... dalej napr sposobuje rychlejsie starnutie organizmu hlavne nervoveho systemu atd atd ... tych neziaducich ucinkov je daleko viac ale nechce sa mi to tu pisat ich vyskyt ovplyvnuje hlavne geneticka vybava jedinca a dalej velkost davky a dlzka pouzivania.

to preco ma anavar povest slabeho bezpecneho steroidu je preto pretoze je drahy a takmer nik si ho nedovolil brat v takych davkach ako ine lacnejsie steroidy preto aj jeho neziaduce ucinky boli mensie.

LXRa

Par veci - silove cvicenie nezastavuje rast kosti u dospievajucich, to bola len hypoteza spred x dekad a bola vyvratena. Okrem toho povedz svojmu kamaratovi, ze je idi*t, ak pouziva oxandrolon a este nema ukonceny rast - dost velka pravdepodobnost, ze bude neplodny v buducnosti, semenniky nie su zrovna nadcene z exogennych hormonov a hlavne nie v case vyvoja.

k prispevku RNG - oxandrolon je relativne bezpecny aj vo vysokych davkach, co sa poskodenia pecene tyka, vyzera to tak, ze je ovela menej toxicky ako vacsina 17a-metylovanych steroidov.

RNG

Nuz je to dobra hlupost brat pri cviceni, lebo to ma hromadu moznych skodlivych postrannych ucinkov, vcitane dokonca smrti nasledkom zlyhania pecene.
www.rxlist.com