zase som to nezvládla.

TeddyBear_zKE

som na tom rovnako.. ZASE som to nezvládla a už som bola tak odhodlaná .. 2týždne som jedla krásne,pravidelne bez výčitiek a mžem hrdo povedať že som mala KONEČNE úprimný úsmev na tvári.. no bohužiaľ,už druhý týždeň strácam chuť do jedla,resp.nesckutočne potláčam hlad.. nejem celý deň,prídem domov zo školy musím zjesť obed kvôli mamine ale potom to dám von .. včera to tiež nebolo o inom len som to nemohla dať von keďže boli naši doma :( dnes detto.. zjedla som 2chlebíky a KLOBÁSU a nemžem to dať von :( už sa idem zblázniť.. buď sa ucvičím k smrti alebo sa vyzvraciam pred našimi,no jedno viem.. nemôžem existovať bez prázdneho žalúdka ..

jajka001_

je nacase sa konecne uvedomit. nech vyzeras akokolvek, dolezite je ,ako sa citis. a ty sa citis nahovno lebo nevies normalne jest. a kvoli comu to vlastne nevies normalne jest? kvoli upravovanym obrazkom v časákoch?

uznechcem

ako mam s tym skoncit, uz vela krat som chcela prestat s bulimiou, par krat som aj vydrzala zopar tyzdnov, no nakoniec to vzdy pokazim, uz naozaj neviem ako dalej

ladida

smej sa do zrkadla a nie do tvare tym,co tvrdia,ze sa to da.aj ja som to zvladla.ak to nezvladas,tak t ma jedinu pricinu-ze nechces zdravie ako take.chces byt chuda a stastna.zobud sa,ten boj si uz prehrala.

zuzankaaa

skús zas a znova. možno sa nedarí preto, lebo sa nechceš vyliečiť. pouvažuj nad tým. keď sa chce, dá sa všetko!!!

User_37597

nemozem si pomoct ale uz len ked som videla nazov temy prve co ma napadlo bola veta "zase som sa prezrala a vracala"
poslednu dobu to je najcastejsie pouzivana veta na tomto fore.

Slobodna

život je predsa o vzostupoch a pádoch, pády nás robia silnejšími, treba to skúšať znovu a znovu ale nerobiť tie isté chyby, poučiť sa z nich a ísť na to z iného uhla. Život je predsa o učení a najväčšiu radosť nám spôsobí práve to, čo zvládneme, prekonáme po najťažších prekážkach.