Deaktivacia sluzby

Príspevok v téme: Deaktivacia sluzby
milsy

Ahojte. Chcela by som sa opytat ako deaktivovat sluzbu na cisle 7774. Myslela som si ze je to cislo na deaktivovanie pluska na pokeci ale potom mi dosla sms, ze svoje predplatene sluzby si mozem vypnut zaslanim sms s textom STOP KLUCOVE SLOVO na cislo 7774. Aktivovane sluzby STOP BVS, STOP MSS, STOP PLUS, STOP TOP. ja som si ale taketo sluzby vobec nechcela aktivovat. Co v tomto pripade je klucove slovo? nemal nahodou niekto podobny problem? cena spatnej sms je 1,5 € tak tu moc nechcem experimentovat. Vdaka za pomoc.

Movi3

ako mám deaktivovat Pokec Plus ked som to aktivovala kartou, cez sms mi pise že sa to neda smskou, nakolko som to platila kartou.

Lilliane

Toto je presne aj môj prípad, už mi to lezie na nervy, pretože som tsi vôbec tuto sprpstu službu neaktivovala a stiahlo mi to už asi 3 x po 1,607 eur a ked som to chcela deaktivovať tak sms to nešlo tak som olala a trušila som to telefinicjy, A dnes znova mi to aktivovali a strhli samozrejme 1.607 eur. Už mi to lezie na nervy, pretože takéto sprosté služby ja nepotrebujem, to je pre mladých. Napíšem na O2 sťažnosť. Ako vidím tak to chodí skioro každému a okrádaju len ľudí.

MONIKA_1980

Chcem sa opytat ako je to mozne nemala som aktivovane plusko a dnes mi strhli kredit za plus a pritom som si ho neaktivovala tak nechapem ako to mozu bez mojho vedomia ako a kto mi vrati ten kredit? Naposledy som to mala aktivovane pred mesiacom a stopla som tu sluzbu a neprajem si aby mi niekto aktivoval sluzbu bez mojho vedomia dakujem!!!!!

milanko.

Požiadal som včera o 18,35 hod o pomoc akozrušiť PLUS ,ALE NEVIEM - NIC, s dcérov nie som v kontakte.
A teraz neviem ako na to , pre niekoho je to smiešne ale ja som už
dôchodca a nemám také znalosti v počítačovej technike ako ostatný.
Je potom nejaké riešenie to PLUS , zrušiť ? Ďakujem.

milanko.

chcem zrušiť predplatnú službu PLUS , cez SMS mi prišla správa keď chcem zrušiť PLUS , mám im poslať SMS - plus stop a môj ( nick ) - čo to vlastne je nick a kde to zistím a poslať to na č. 7788.
Ja som si to neaktivoval, ale moja dcéra ešte pred 3.mesiacmi ona odišla
a ja musím za túto službu platiť mesačne - 2,987 € , som už na dôchodku , pomôže mi niekto s tým zrušením ??? Ďakujem.