AKo by ste reagovali....?

Príspevok v téme: AKo by ste reagovali....?
perinka

Takze skor sa pytam dam aka by bola vasa reakcia,predstavte si ze dostanete cez isty casopis list v ktorom vam neznama zena pise o uplne inych veciach ako vy pisete do casopisu.popisuje akoby vasu manzelsku situaciu lenze nepise to vyslovene ze vam ale vseobecne.v manzelstve máte uz nejaké 2-3 rocky krizu.k listu vam pribali aj fotku maleho chlapca k tomu napisane Harmonia pre chlapca.Ako by ste reagovali???

jaja

to perinka: ako ty mozes pisat do nejakeho casopisu, ked si ani tvoj hore uvedeny prispevok nevedela spravne nastylizovat?

jaja

to perinka : tvoje komunikačné schopnosti sú neskutočné :o) Píšeš ako tatar a mám pocit, že si paranoidná....

vodnarka

no perinka ak som to spravne pochopila mas pocit ze ta zena vie o tvojej situacii doma a snazi sa ti naznacit ze by si s tym mala nieco robit hlavne kvoli dietatu.. no neviem ako by som na to zareagovala ale na zamyslenie to urcite je.. ak citis ze ma pravdu pokus sa naozaj prist na to ako vasu manzelsku krizu riesit inak neviem ale to je len moj nazor:)

perinka

no ja som autorka clakov v jednom casopise.Napisala mi list zena v ktorom pisala vyssie uvedene.chcem vediet co by ste si mysleli......chapala by som key to bolo k clanku ale ked je to uplne odveci tak.....

deira

asi nijako , ved kazdy ma nejaky nazor
a myslim ze su aj podstatnejsie veci ako co si mysli nejaka zena s casopisu .