Hľadám kamarátku pocas tehotenstva

Weva

To je tak akurat - kopec je i voda a zvysene mnozstvo krvi, maternica, placenta, plodova voda, samotne babo... A uprimne - podla mna si telo robi co chce :)

nefinka

wewa presne, minule som cestovala a kedze som nechcela do seba pchat fastfoody aj napriek zacinajucemu hladu, tak som si povedala, ze vydrzím kým dojdeme domov..kým som dosla domov, tak strasne zle mi bolo od hladu, ze nikdy viac:) teraz nosim pravidelne so sebou aspon nieco pod zub, nech sa mi uz také nezopakuje:)
ja som pribrala nieco okolo 8kil, ale jediné čo je viditeľné je akurat väčšie prsia a bruško, takže aj keď váha ukazuje 8kg navyše, tak opticky to tak nevyzerá:)

Weva

Ja si po dlhom case mam potrebu vsade pridat kecup :) A s cokoladou sa snazim kontrolovat, ale mame doma vacsinou pralinky a ak by som si nedala aspon 2-3 tak som nervozna ako pes. Tak si radsej dam a stopnem sa...

A ano - MUSIM jest pravidelne - proste predtym ked bol stres a nestihala som slo to bokom, teraz jedlo musi byt, inak je mi az fyzicky zle od hladu.

A kolko si teda zatial pribrala?

nefinka

vieš čo divné chute ani nie, skôr citeľne viacej zjem:) ráno sa zobúdzam a už som strašne hladná a počas dňa mam strašné návaly hladu, ale okrem toho, že mi tiež viacej chutí sladké, kt. som doteraz skoro vôbec nejedla a každý deň mám strašnú chuť na kapustnicu, tak nič také zvláštne:)

Weva

Som na konci 37tt a pribrala som nieco vyse 9,5kg ... Takze myslim, ze celkovo to nepojde nad 10,5 - 11kg kedze zostava len par tyzdnov... Priberala som tak narazovo, ze dlho dlho nic na vahe aj ked telo sa menilo, brusko rastlo, ale inde nie a potom zrazu skok az som sa zlakla a zase dlho nic

Ty ako? Ono podla mna si to telo robi co chce... A mam strasne chut na sladke, pricom predtym som bola masova... Teraz si maso dam pre malu, nech ma bielkoviny, ale sama ho moc nemusim...

Ty mas nejake divne chute :)?

nefinka

No pre mňa je tá paliaca záha niečo úplne nové, tak si na to musím dáko privyknúť:)
smiem sa spýtať koľko si zatiaľ celkovo pribrala?

Weva

No mne sa zial stalo to, ze sa mala pretocila priecne v brusku. Nie je to tragedia, hadam sa este otoci dole hlavou, ale vsimla som si to prave i na tom, ze sa citim "menej tehotna".

Babo je totiz ako taka klobaska krizom a tak mi netlaci ani hore na zaludok a ani dole na mocovy mechur... takze som si vsimla ze nieco je inak, lebo i zaha i nocne vylety na WC kazdu hodinku prestali... Je to moc pohodlne, ale radsej by som si to poctivo odtrpela ako sla na cisarsky... Cize PRESNE viem o com hovoris, len mi to teraz ustupilo :)

nefinka

ja si vždy pri všetkom vravím - nepotrebujem byť ako taká ovečka, čo ide so stádom, preto, aj v tomto rozhodnem sa tak, ako mne a maličkému bude najlepšie, predsa len, ide o nás:)
počuj, aj teba tak strašne zvykla/zvykne páliť záha? ja som vôbec nevedela, čo to je, pokým som neostala tehotná

Weva

Podobne - nastavila som zaciatok a uvidim ako sa to vyvinie casom - ze ako to budem doma zvladat, aka bude povahovo mala - ci spolocenska alebo skor utiahnutejsia, ako postupne vyjdeme financne a potom sa uvidi... len tu su jasle strasne casto vyuzivane a na Slovensku je uplne iny nazor, tak je tazke necitit sa pod natlakom ked je clovek prvy krat mamina :)