návaly tepla

Príspevok v téme: návaly tepla
lejduska

ahojte, posledné dni mám problém s návalmi tepla, obleje ma pot a horúčava, stáva sa to pomerne často, niekedy raz za hodinu niekedy menej často. v menopauze urcite nie som mam 22 rokov ale meska mi ms 2 tyzdne. moze to byt tym, ze som ju teraz nedostala? mate skusenosti? co to moze znamenat v mladsom veku

Tomas12345

Ananaska :

Na stres vyskúšaj magnézium od Jamesona, to je najkvalitnejšie.

Tá horúčava je nepríjemná, z nej má človek i horúce telo a cíti sa ako pri teplote. Pomáha na to pravidelné ovlažovanie. Napln si do flasky studenú vodu a každú polhodinu si tou vodou namáčaj ramená, stehná, brucho, hrudník. proste ochladzuj sa tým.

Ananaska

Ahojte, mam menzes a cítim sa hrozne...oblieva ma horúčava, nielen keď niečo robím, ale aj keď sedím..som strašne unavená a cítim sa akoby ma niekto zobudil uprostred noci. Ked spravím prudší pohyb buši mi srdce ako divé. Menzes som dostala o 10 dni skôr, mam 25 rokov. Viem, že potrebujem isť na vyšetrenie, no teraz cez víkend asi ťažko.
Vkuse som hladná až mam kŕče v žalúdku. Je to strašne nepríjemné. A zabudla som ešte napísať, že mi brni v chodidlách, akoby som tam mala elektrinu. Užívam vit.B, horčík, snažím sa jesť zdravo.. je pravda, že som poslednú dobu vo veľkom strese....poznáte niečo prírodne čo by mi mohlo pomôcť ??? Vďaka.