sport-strach-zazil to uz niekto?

Príspevok v téme: sport-strach-zazil to uz niekto?
User_37597

rada by som sa podelila s vami o moje pocity ktore su coraz divnejsie ked sa tak pomali ale isto schyluje k zime.

neda sa to nazvat problemom len takym strachom.zacala som zo snowboardom.minuli rok.no a stala som zatial na nom len dva krat.
prvy krat som bola v tatranskej lomnici a tam ma ucila jedna kocka take tie zakladne veci-postoj,ako brzdit,ako jazdit zadkom dole a opacne a ostatne veci.prvy krat som sa spustila dost pomali druhy krat som si dovolila uz viac a na treti krat som sa tak vykyblila ze dovidenia.narazila som si kostrc a to tak velmi ze som sa nevedela ani len posadit 3 dni a citila som si to miesto asi 2 tyzdne.no a druhy krat som bola na salamandre a tam som uz nepadala a isla som pekne az z vrchu bez toho aby som spadla.no len este neviem kluckovat a bol dost silny vietor tak som velakrat musela ist dole"brzdenim".
a koncom jula som si kupila komplet vybavu board-viazanie-boty.
a dostanme sa konecne k veci-mam strach.
proste sa bojim.uz mame zajednany apartman s priatelom na donovaloch a isto pojdeme este pred tym na salamandru ale mam strasny strach..proste mam pred tym sportom respekt ako som sa prvy krat vykyblila.priatel mi kupil k narodeninam brile,prilbu a ritne chranice ;) ale aj tak mam strach.vzdy ked som isla hore lanovkou tak v polke cesty sa mi hned zvysil adrenalin,tlak mi stupol na 200 a proste som sa bala ze ako pojdem dole.
chcem sa to naucit ale velmi sa bojim.
otazka teda znie:"stalo sa to niekomu z vas uz? mali ste podobny problem?jazdi niekto na snowboarde?nejake rady?

User_37597

jajka001_
si dobra :D ti darujem vystroj co ma vysla cez leto 160 eur a este som na tom ani raz nestala nie :D
za to aky je krasny snowboard a aky bol lacny po zlacneny sa mi to oplati riskovat a naucit sa riadne jazdit ale za cenu zdravia sa bojim :(

User_37597

bojazliva12
na jednu stranu som rada ze niesom sama.
na druhu mi je luto nas oboch :D
nuz fakt nic ine nam neostava len to nejak prekonat :/

jajka001_

bud ten strach prekonas alebo nie, ina moznost nie je
ak nie - nedarujes mi vystroj? vzdy som chcela snowboardovat :))

bojazliva12

ahoj bibisa,

to ako keby som citala opis mojich vlastnych pocitov uz pri samotnej predstave snowboardu ..ja mam 26 a jazdit /ak sa to da tak nazvat/ som zacala pred 2 rokmi .. raz som tak drsne spadla, ze som sa 3 dni nemohla pohnut, bolela ma kostrc a cele telo .. no zlota. uz pri samotnej predstave snehu a svahu mi stoja vsety chlpy..mala som tento rok na svahu take stresy, ze som sa po kazdom vyjdeni lanovky hore svah rozplakala..priatel ma upokojoval, ze vsetko bude OK a ze sa mi nic nestane, ze bude celu dobu pri mne. nakoniec som isla dole tak pomaly, ze sa mi skutocne nic nestalo ...ale poviem ti, uz teraz mam pri predstave dalsej sezony zimomriavky .. takze urcite nie si sama :)

User_37597

niesom zas az taky bojko.ale proste citim to na sebe ako sa roztrasiem ked ideme hore lanovkou.
uz som rozmyslala ze si pred jazdou supnem nejake antidepresiva :D :D :D
ale vies ono ja som zablokovana od jednej situacie na vsetko co je aspon trocha nebezpecne.a nevie naozaj neviem ako to odblokovat.to sa myslim uz nikdy nebude dat.

lulu22

:D :D :D :D :D

čo je väčšie? chuť snowbordovať abo strach z toho? hm? ak chuť jazdiť, tak to prekonaj!
Ja mám strach z výšok, ale minulý rok som to prekonala a liezla som v Tatrách po skalách. To sa síce nedá porovnať, ale ak máš odhodlanie to robiť a skúšať, tak sa nenechaj odradiť strachom. Ale zase na druhej strane to nerob, ak sa naozaj bojíš a máš strach, že sa ti niečo stane..ale to by sme nemohli ani chodiť do prace napr. keby sme mali strach, že nás auto zrazí :D

User_37597

asi za:
A) som jedina na svete ktora matento "problem"

B) je nas viac ale ostatny sa hanbia sem napisat :D

C) by som si mala tiez vymysliet par nickou a zacat si sem odpovedat sama kedze to je na fore velmi oblubena forma :D