Mihálnice 3D - skúsenosti

Vystraha

Baby pozor na magneticke mihalnice. Urobil sa vyskum, to permanentne magneticke pole nanmihalniciach poskodzuje sietnicu, lebo je v nej zelezo z cervenych krviniek a to sa stava feromagneticke a ludia prestanu farebne vidiet. Uz su to stovky pripadov. Stale posobenie magnetickeho pola i ked slabeho, ale na jednom koncentrovanom mieste, strasne skodi ludskemu organizmu. Cloveku tak neskodi ani podstatne silnejsie pole, ktore ale neostava na jednom mieste. Je to ako ked si date nieco horuce na telo, ak s tym hybete, tak to nic neurobi, ale ak s tym zastanete na mieste, po case sa vytvori popalenina, pozor, rozmyslajte!

Dominika7787

Ja preferujem magnetické mihalnice,sú pekné a používam ich stále.Nekazia môje čo je premňa dôležité.Ja používam tieto: enywey.com čo vy??

Simi888

Ahojte chcem sa opýtať mala som tri mesiace 3d mihalnice oči ma štípali len pri namočení do vody, ako plávaní, kúpaní atď. proste keď sa mi tam dostala voda. Chcem sa opýtať či je to normálne alebo bolo nekvalitné lepidlo ?? Teraz som si ich teda dala dole len momentálne vyzerám ako obarená keďže svoje mám veľmi krátke, tak rozmýšľam či si ich znovu dám len neviem či hľadať lepšiu kozmetičku alebo čo. Ďakujem :)

4Dmihalnice

Ahojte , mám skúsenosť so 4D mihalnicami , ale poviem vám prvý a posledný krát , po hodine a pol robenia mihalníc som otvorila oči s neuverteľnou nepríjemnou bolesťou , oči mi slzili , rezali , pálili ešte hodinu nevedela som sa ani poriadne pozerať , ale prešlo to mihalnice boli nádherné a každý hovoril aké sú krásne a aká som s nimi pekná že to mení celú tvár také mihalnice , 2 týždne som sa im tešila aj keď bolo náročnejšie pre mňa spať tak aby sa mihalnice nedotýkali a nelámali na vankúši , nenamočili sa , nepoškodili ale boli to krásne dva týždne ked som nemusela používať skoro žiadny make up , za tie týždne som nepoužívala žiadne špirály , linky , tiene nič na oči , ale potom prišiel tretí týždeň mihalnice sa začínali odlupovať ,odpadávať a dosť ma ťahali za tie moje , štvrtý týždeň bol už oveľa horší vypadlo mi 80% umelých mihalníc a 90% mojich , odvtedy prešlo už 2 týždne a ja mám na očiach asi tak 30% zo svojich pôvodných mihalníc , nikdy viac

Tete16

Ahojte, ja y som sa rada opýtala ako je to s prestávkou pri 3D mihalniciach. Po akej dobe je potrebné mihalnice zložiť a na akú dlhú dobu? Je to vôbec potrebné?

Ďakujem!

Romanka1995

Dobry den, chcem sa opytat ci ma niekto skusenost zo salonom profi studio v bratislave presnejsie s 4D mihalnicami vtomto studiu.dakujem

Romanka25

take mihalnicky su super, vobec uz nebudes vediet co je to spirala, nevyhoda je ze musis chodit potom na doplnanie a tak..ide to dost do penazi

GabiS.

Ahojte, lepim mihalnicky uz zopar rokov. Tak vam chcem trosku poradit.
Ocka opuchnu ak ste alergicke na akrylaty - co vacsina lepidiel obsahuje.
Ak ste si neni iste ako budu prvy krat reagovat, vzdy si dajte radsej na skusku nalepit 1-2 riasy a pockat 24h, ak sa nic neudeje, mozete si dat riasy veselo nalepit.

Pre viac otazok ma kludne kontaktujte gabriela.sarkanyova@gmail.com