Odstráni táto vodička znamienka? alebo je to hlúposť?

Príspevok v téme: Odstráni táto vodička znamienka? alebo je to hlúposť?
Adam21

Dobrý deň. Mám mnoho znamienok po celom tele, je to celkom veľký estetický problém ktorý nie som zrovna nadšený. Na internete som čítal rôzne články a diskusie o znamienkach, a natrafil som na túto stránku - www.wartmolevanish.com , je to nejaký prípravok ktorý vraj odstráni znamienka, v jednej diskusii o tom jedno dievča básnilo ako jej to pomohlo, myslíte že by sa tým tie znamienka dali ozaj odstrániť? (nemám namysli zrovna tie veľké, ale aspoň tie menšie škvrnky), alebo je to len hlúposť ktorá nepomáha? prosím vás o názor a kebyže viete o nejakom druhom prípravku prosím napíšte mi, z tých znamienok som ozaj zúfalý, ďakujem

jajka001_

aby to zabralo a odstranilo ti to znamienko, tak to musi byt pekne svinstvo, co ti samozrejme poskodi kožu, a v oblasti znamienka je kože velmi hakliva, takze ako pise tpch, mozes si s tym iba ublizit. preto sa chodi ku koznemu lekarovi, lebo znamienka su citlive, musi ti ich vybrat odbornik a nasledne poslat na testy. keby stacilo potriet kožu a oni by ti vypadali, tak to tak robi každy. znamienka nie su vši ani parazity, su sučasťou tvojho tela, takze takto to u nich nefunguje.

el567

Ahoj Adam,
ja mam s tymto pripravkom osobnu skusenost..davala som si to pred 4 rokmi-ked to tu na SR este ani nebolo,tak som si to objednala z Ameriky.Vysledok? No nic moc, ti poviem ze po niektorych znamienkach mi zostali vacsie jazvy ako bolo samotne znamienko..niektore su pekne takmer neviditelne..ale uz by som to veru neriskovala...

Eben

Je to samozrejme hlúposť, neriskuj to, podraď sa s lekárom. Ak máš veľa malých znamienok, bude problém asi niekde inde. Určite to nerieš prípravkom z internetu. Na reklamu už mnohí doplatili.

tpch

Neblazni, znamienka odstranuju vylucne lekari, pretoze pri podrazdeni aktivneho znamienka si mozes vypestovat najzhubnejsi nador, aky existuje-maligny melanom.