Sexuolog

ondríkTT

No tvoja rada my moc nepomohla. Ja som skôr rozmýšľal ako urobiť to aby ma viac sexuálne priťahovala a aby ma nelákali iné ženy.

User_37597

ondríkTT
no tak to je dost smutne.radim ti to s nou skoncit skor ako ju podvedies a este viac jej tym ublizis.

ondríkTT

Dobrý deň mám problém. Mám priateľku a vôbec ma neláka sex s nou, lákajú ma iné ženy ale priateľku mám moc rád. Prosím poraďte my čo mám robiť aby som zvýšil svoju chuť s ňou sa milovať. Ďakujem za odpoveď.

User_37597

nepotrebujes nic okrem inych tabletiek alebo vysadenia hak..a laskavo si zaloz temu alebo vyhladaj si temu o tomto lebo takych tem tu je 1 000 000 a tato tema nieje tvoja.

sima summer

Potrebujem poradiť, odkedy som začala brať antikoncepciu / 3 blister/ nemám vôbec chuť na milovanie a veľmi ma to trápi, nikdy predtým som to nemala a nikdy som s milovaním nemala problém, vie mi niekto poradiť napr. aj nejaké prírodné lieky??? Ďakujem

User_37597

povec co ti je.tu ta nikto nepozna.mna to zaujma a myslim si ze ti to pomoze aj dobuducna ked sa budes vediet otvorit pred ludmi.ako hovorim tu ta nikto nepozna :) mozno sa najde niekto kto ma ten isty problem a napise ti sem..bude sa ti to lahsie zvladat po psychickej stranke :)

Maťo 22

niektoré veci nejsu jednoduché ani príjemné hovoriť cudzemu človeku :( ,ale mas pravdu v podstate, treba to prekusnúť :(

User_37597

preco odvahu?boze ved ty mas problem.tak sa k nemu postav ako chlap a volaj!nebud slaboch to nenavidim na chlapoch.