Durex Play ;)

Príspevok v téme: Durex Play ;)
Veronika000

Chcela by som sa spýtať, aké máte skúsenosti s lubrikačným gélom Durex play s Aloe Vera..Taký ten fialový :) Chystáme sa ho vyskúšať a tak by ma zaujímalo ako vlastne chutí pri orále(kedže viem, že je bez príchute, ale či tak predsa niečo necitíť) a ako ste s ním spokojní :)))

natalka1989

na masaz pozuivame masazny olej
ak treba lepsiu lubrikaciu, tak gel ale nejaky neochuteny, lebo sladke ma niekedy stipu
tie ochutene, napriklad durex play jahodove su uplne idealne na spestrenie... oral je zaujimavejsi ;)

savec

Používate niekto lubrikačný gél aj keď vám ho netreba ? Myslím na spestrenie milovania, aj keď je partnerka dostatočne vlhká...

Veronika000

Ja som zase počula že v niektorých prípadoch sa lepia aj tie ochutené...A aj konzistenciou mi prídu lepšie tie masažne :D Kedže sú hustejšie...No zjavne treba vyskúšať a uvidíme :) Len nechcem zbytočne zato dať peniaze a potom o týžden kupovať iný(lepší)

natalka1989

mne tie 2v1 vobec nechutia, maju sice len slabu prichut, ale pre mna neprijemnu a strasne sa lepia... uz po par sekundach sa namiesto klzania nepekne lepi
ovela radsej mam tie cisto ochutene - pina colada, jahodka alebo ceresna :)

Veronika000

Takže nič strašné a dá sa to zvládnuť? :-D Lebo predsa len tie sladké sú o niečom iné a tak sa možno aj obávam že čo ked predsa len nebude až taký bezchuti ako sa píše a hovorí a bude nejaká nepríjemna chuť...:-)