Ťažké ranné vstávanie

Príspevok v téme: Ťažké ranné vstávanie
Ontário

Ahojte. Táto téma sa týka asi skôr tých, čo často vstávajú skoro ráno do práce a podobne. Mám 22 rokov, do týždňa vstávam 2 krát skoro ráno, o piatej-do roboty. Cez voľno len občas, keď musím ísť k lekárovi. Mňa, keď takto skoro ráno zobudí budík, mám strašne zlú náladu, nemám chuť na nič, pomaly ani žiť, najradšej by som ľahol späť a vykašľal sa na všetko, mám chuť 'zabíjať'! Po cca 10 minútach tieto pocity a nálady prejdú a som vyrovnaný. Aj s tým, že treba ísť pracovať. Podotýkam, že idem aj skôr spať, ale to nepomáha nikdy, lebo aj tak vstanem na budík a už to ide...vrrr...Otázka na Vás, ako riešite vy takéto ranné vstávania? Okrem kávy a cigarety.

vlkodlak

Najlepsie je to v lete. Uz dobre o pol stvrtej svita, slnko svieti, vtacky spievaju, teplo a clovek nema problem vsta a tesit sa z nového dna. A najlepsie je mat peknu sympaticku kolegynu v praci, byt do nej tajne zamilovany a tesit sa ze ju opat uvidite. To vas tak nastartuje ze sa budete budit skor nez zazvoni budik :D
Ja som zial taku kolegynku mal aj mam az kym som nezistil ze si nasla frajera :( Smola co uz..

Sejla

dobra otazka, tiez s tym mam problem a vyskusala som vsetko, vstavat pravidelne skorej - nepomohlo, vzdy som ten budik vypla, alebo posuvala o 10 minut a takto v kuse aj hodinu, az sa mi stalo, ze ked mi naozaj bolo treba vstavat, automaticky som to vypla zo spanku a zaspala som do prace. Za druhe, rana su unavne, nech robim co chcem, aj ked sa dobre najem, vypijem kafe, cvivit rano som este neskusala, ale to by mi asi seklo v chrbte, alebo by ma rozbolela hlava este viac. A dalsia vec, v noci som ako rybicka, nezaspim ani keby co bolo - nepomaha ani kamilkovy caj, nic, proste mi je prirozdene byt hore v noci a spat rano tak, ako niekomu je prirodzene vstavat rano, podla mna je to geneticke a clovek s tym uz vela nenarobi. Este nedavno som pozerala na amazone, ze niekto vyvinul vitaminove tabletky, ktore si clovek da 8 hodin pred vstavanim a v case vstavania sa mu zacne uvolnovat energia a kofein, takze by to malo byt jednoduchsie, uvidim. Vola sa to 'wake up pills' :D

m31

Ja idem mať 42r no pri pomyslení na ranné vstávanie sa mi otvára nožík vo vrecku a vraždil by som. Však to nie je normálne aby človek vstával o 4h ráno pretože práca začína o 6. Takéto vstávanie mi dvíhá krvný tlak, cítim sa stále duchom mladý, ale toto mi odoberá energiu, sladká predstava vyhriatej postele je ako balzam na dušu. Ten človek kerý toto vymyslel nemohol mať rád ludí a sám isto nevstával o pol piatej hodine ráno podľa mňa tekého človeka treba postaviť k múru a zastreliť a vôbec sa sním nemaznať.

bibi123

si nevrazivy preto, lebo si narusas pravidelny, mozno rokmi budovany biorytmus. Skus si zvyknut vstavat kazde rano skor,aj pocas vikendov, organizmus sa adaptuje. Ak budes unaveny, tak si poobede hodinu-dve pospi, ale zas to neprehanaj.

ta3

Janka, kup si budik s opakovanym zvonenim, ten Ti neda zaspat a este jedna rada, ked si davate rannu sprchu, zakoncite ju striedanim 3x horuca a 3x uplne studena voda, to tak rozprudi krv, ze budete cerstvi ako rybicky ze uz na spanok a postel ani nepomyslite, prvy tyzden je to trochu neprijemne, ale potom sa na tu sprchu doslova budete tesit a okrem toho to velmi posilni Vas imunitny system, verte, uz sa Vas chripkove epidemie nebudu tykat

m25

ja ked vstávam o 4h , tak tiež, hned vstanem, umyť, nahodiť omietku, obliecť, spraviť jesť do práce a učesať.. 10min pešo , či 3min bikom a som v práci.. až tam sa preberám kávou :)
nemôžem spať dlhšie, tiež nemám čas premýšlať, všetko je presne naplánované do každej minútky :DD

soffa

tiez zajtra musim do prace na 6tu tak vstavam o 5tej;-((ale nevadi,ja hned vstanem,nezamyslam sa nad tym to je najlepsie,ziadne dalsie vyzvananie budika.,je najlepsie hned vstat.pokial my kava vychladne hodim si sprchu .obleciem sa a hajde do tej zimy,10 minutova prechadzka do roboty ma poriadne preberie.