cudzi clovek

Príspevok v téme: cudzi clovek
otravenaaa

Dnes ako som isla mestom, tak jeden chalan sa ma spytal, ci sa ma moze nieco opytat, a kedze to vyzeralo, ze robi nejaky dotaznik, alebo nieco podobne odpovedala som, ze nie. Spytal sa to dalsich dvoch ludi a aj oni mu odpovedali, ze nie. A potom ma dobehol a zacal ma otravovat a kracal mojou cestou,a pytal sa ci si myslim, ked sa ma nieco chce opytat chlap, ze vzdy sa ma chce spytat jedno. A povedal, uz ani nieco stratil (uz neviem co vravel) a ze ci mu pomozem 1-2 eurami, nato som mu povedala, ze nemam cas. A on, ze to co je, ze nemam cas. Potom zacal, ze potrebujem psychiatra, a ze ci chcem byt cely zivot sama...Potom, ze si myslim, ze som bohata a pritom niesom. Naco som mu povedala, ze co vravi o peniazoch, ked som o nich nevravela nic, a tiez som mu povedala ze potrebuje psychiatra a nech ma uz neotravuje...A stale otravoval. Potom sa ma spytal, ze co som taka namosurena, naco som mu povedala, ze preto lebo uz 5 minut ma otravuje, aj ked som mu povedala, aby ma neotravoval. A zacal, ze som typicka bystricanka. A ze si myslim, ze som pekna...Cim ma uz tak vytocil, ze som mu povedala, aj som...Potom uz konecne odbocil a dal mi pokoj. Ale tak strasne mi ten debilek pokazil naladu..A tak sa pytam, ako ma postupovat clovek, ked ho niekto otravuje a nechcem s nim komunikovat? Alebo je nutne vypocut si kazdu otazku cudzieho cloveka a odpovedat mu? Ako jasne, ze keby sa ma niekto pytal na cestu, kde co najde a pod. odpoviem, ale to vazne sa musim bavit aj s cudzim clovekom?

Argotka

ja by som sa asi na neho najskor pozrela, aby som porozumela tej otazke a keby to bolo nieco dotierave, naznacila by som mu, ze nerozumiem po slovensky. neviem, ci by to zabralo, ale ak aj nie, jednoducho by som odisla od neho a isla si svojou cestou. toto musel byt nejaky psychopat, naco si sa s nim tolko vybavovala?

J111

Ja ti dobre poradím. Keď sa k tebe bude blížiť znovu podobný chalan, tak sa ho opýtaj ty ako prvá: "nemáš peniaze?". Ha, ha.

0vecka

normalne mu povedz ze s nim nexces hovorit a dalej nereaguj ... alebo sprav histericku scenu ... inaq ine ked sa ti niekto pirhovori na zastavke a ine ked je to niekto kto sa prihovara kazdemu ... to uz je divne...