DERMACOL dermaclear.

xxx3

čawte ľudia..vedeli by ste mi poradiť nejaký make up na aknoznu pleť z vichy,biodermi a pod.? P.S.: ten tea trea od dermacolu je dosť nanič-nič neprekryje.

ficuska

Caute, ja pouzivam tuto pletovu vodu uz 2 roky a som spokojna, predtym sa to tusim volala inak ale bolo to to iste, len teraz zmenili obal a nazov, maju to v kazdej drogerii skoro, je to cenovo primerane, hlavne dobre na moju citlivu plet, lrbo neobsahuje alkohol.

ehm

Elle ,prosim ta, mohla by si mi presne napisat,kde je ten obchod s DERMACOL kozmetikou? Niekde na Obchodnej ulici,alebo kde ?Velmi mi tym pomozes.VDAKA

nana

ja som mala aj ten Manhattan wash peeling,ale zdal sa mi prilis..na moju plet to bolo az moc,preto hladam nieco setrnejsie a zaroven ucinne.aj ja mam akne,ale hladam nieco jemnejsie.Preto by som chcela vyskusat Pletove mleko cistiace -od DC sa mi zda ,ze by to mala byt kvalita.(gely a peelingy plet trocha vysusuju-aspon mne,kremy aj ked su na akne-aj tie su na plet stale mastne..tak chcem vyskusat Cistiace mlieka-su urcite k pleti setrnejsie,nie?..aj ten gel-krem od DC sa mi docela pozdava.ja pouzivam Garnier pure,ale chcem vyskusat teraz toto.Tolko je tej kozmetiky,ale najst taku aby vyhovovala tvojej pleti..ach jaj..