Neviem tak veľa jesť, poradí mi niekto s upravením jedálnička ?

Príspevok v téme: Neviem tak veľa jesť, poradí mi niekto s upravením jedálnička ?
Hanka a Stel

Proste keď čítam, ako by mala žena jesť počas dňa aby bola zdravá , alebo ako sa niekde odporúča jesť ženám, kt. chcú schudnúť tak nerozumiem ako sa pri takom množstve stravy dá vôbec schudnúš. Ja necítim pocit hladu nikdy, iba ak nejem možno celý deň, preto chcem aby ste mi poradili čo mám robiť, lebo ak si dám na raňajky jablko, to je v pohode,som dosť najedená ale desiatu už nevládzem zjesť, bola by som len prejedená a nič by som do seba nenapchala, tak si väčšinou dám 2 hryzy z jablka, na desiatu dojem ďalší kúsok toho jablka, prídem domov a dám si nejaký obed, polievka + ak vládzem trochu druhého a do večera som zas najedená, ešte ráno sa budím s pocitom, že so najedená, ale trávenei mám okey, pravidelné mám stolicu , takže v trávení problém nie je. často to riešim tak, aby som jedla pravidelne že jem také malé blbosti ale často, napr. orechy, nakrájané ovocie ... Mohli by ste mi pomôcť zostaviť nejaký zdraví jedálniček ? Mám rada ryby,chlieb,zeleninu, ovocie,orechy, vlastne takmer všetko. Ďakujem za každú dobrú radu ( mimochodom, nie som chudá, bmi mám akurát, práveže by som mohla aj trochu schudnúť- a to nechápem, že ako na to ked ja by som nemohla asi jesť nič, ked už teraz jem veľmi málo, keďže mi to stačí )

LETICIA

mozzarely tak 4 platky, robim si aj zapecene bagetky s mozzarelou s oliv. olejom a rajcinou a trocha balzamica, vyprazane a mastne jedla vobec nejedm ani cibulu ani cesnak, nenavidim to fuj.

evik1

Tak Ti závidím...ale nie,orechy sú super,ale tiež ich nejem,lebo sedia dlho v žalúdku,skús na chvíľu vylúčiť,aj keď sú zdravé tuky v nich a bielkoviny.a na vyšetrení u gastra si náhodou nebola?Aspoň ultra nech ti spraví.

evik1

a tej mozzarely koľko zješ k tomu rožku? Alebo ak je polievka so zápražkou ako klasika v jedálňach,alebo nejaká hustejšia...ja napr.nikdy nejem v polievke ani rezanca,ani zemiaky a zapražené vôbec ani nevarím.napr.ked sme sa stravovali pri svokre(nič proti nej)musela som to dosť dlho rozdýchavať.mastné a husté a hutné.veď to bolo "len" na masti a len trochu vajec...to sa mi vždy dlho grgalo s cibuľkou na oleji.Toto vôbec nedávam ako základ ani k masu.aj paradajkovú ked robila ona,tak múka olej klasika,ja dám radšej samé pyré a sypnem ryžu,lebo chcem červenú,ak je hustá tak od paradajoka nie od múky s masťou,chápem ale,ke)d nie je iná možnosť ako v jedálni.Zahusťujú tam jak besné,aby to bolo veľa a lacnejšie,poznám z intráku.nepite pori jedle babky,aspoň pol hodinu pred jedlom,riedia sa šťavy a...isto poznáte,nemusím vysvetľovať.

LETICIA

ja mam to iste, tiez nedokazem vela jest ako niekto pravidelne ranajky, desiata, obed, olovrant vecera, ja si dam na ranajky rozok a pol s mozarelou a rajcinou a som plna do tej 2hej potom si dam niekedy polievku, niekedy druhe a som plna do vecera na praknutie az do vecera, potom si este nieco dam a toto je vsetko, inac do seba nic viac nenapcham.

Hanka a Stel

Všade chodím peši, denne prejdem nejakých 5-7 km, ak mám čas bicyklujem, plávam, ale to naozaj len podľa času, domov chodím okolo 3-4 a potom väčšinou spím,potom sa zase učím, toho pohybu cez zimu nie je nejako extra veľa aj ked mám veľmi rada šport, ak mám chuť a čas hcodím aj behať, robím rada turistiku atd. Mám 18 rokov, výšku 170 a váha 68, to je práveže si myslím veľmi veľa na to akoa málo zjem. Inak ďakujem za reakciu :)) budem sa snažiť jesť asi hlavne pravidelne ...a ešte v menšom množstve, aby som vládala :D inak sama tomu nerozumiem, ja som bola odmalička celkom papkáč a teraz ? :) tento stav (že necítim hlad) mám tak asi pol roka

evik1

Ahoj,napíš výšku a váhu aj vek.buď rada,iné si kupujú spreje proti chuti do jedla,Ty to máš prirodzene.Ale nie,aj mňa štve,ked nemám apetít,že niečo nie je v poriadku.Tým skôr,že si rýchlo sýta sa ti púpodarí jesť menšie porcie v priebehu dňa a to je ideálne.Zrýchli sa metab.Ja mám zas ten problém,že buď hlad nemám,ale viem,že som dlho nejedla,proste tam mám blok.skúsim sa najesť a potokm sa zas nemôžem od toho odlepiť.Tým pádom zas nemám chuť na nejaké menšie medzijedlá a to je zle(či dobre? každý radí inak.)Takže kľudne si rozdeľ ten obed na dve časti polievka a za pol hodku druhé.Keďže vieš kedy máš dosť,nemusíš sa nejako napratať,lebo vieš,že si za 2 hodky vezmeš zas niečo napr.jogurt,ovo.zel...Aký máš phyb cez deň?aj to ovplyvňuje chuť do jedla a ko...