Ako spoznat ci ma chce?

Príspevok v téme: Ako spoznat ci ma chce?
zvedavka

on je taky nevyspytatelny, chvilu mi hovori lichotky, ma rozne narazky, potom zrazu akoby hodil spiatocku a ked som sa aj o neake narazky pokusila ja tak to dako zahovoril akoby nemal zaujem tak som si myslela ze nic...a teraz ma vola von aby som mu sla pomoct nieco vybrat po obchodoch a pritom ma strasne vela kamaratiek bab roznych, co by mohol zavolat..inak nazivo je vzdy milucky, vtipny, pozorny, len by som niekedy chcela vediet citat myslienky, asi ako kazdy:) ale nemate neake overene tipy a triky nato, ako a podla coho by sa dalo spoznat ci ma zaujem? diky:))

Cilka13

Dobry den,chcem sa opytat ked vam chalan naznacuje ze vas chce a vy ho trochu odmietnete a potom ho chcete mate u neho este sancu?

Markus9937

Čo mám urobiť ked ma má dievča strašne rada všetko bolo fajn boli sme vonku 2x padla aj pusa objatie ale ked som jej neskôr napísal ako to vlastne medzi nami je tak povedala že potrebuje nato čas aj ked ma má srašne rada ale poslednú dobu ked ju volám von tak nemá čas a cítim ako keby mala taký odstup odo mňa už ani tie správy nie sú také ako pre 3 týždnami čo to znamená ?

Alena Mea

Asi to zažilo pomerne dosť ľudí - takúto osobu :). Môj názor je, že sa jedná o ľudí, čo nemajú hranice v komunikácii s opačným alebo možno aj rovnakým pohlavím a jediný spôsob, ako vedia komunikovať, je flirtovanie - ak sa im chce. Ak nemajú náladu, neprijímajú nič a akoby celá tá iskra a humor zmizli. Viem, o čom hovorím, mala som takého kolegu, a bavil sa takto nielen so mnou. Trvalo mi dlho, kým som si to poskladala aj citovo, a treba si na to dávať pozor. Skrátka nezrelosť na strane dotyčného. Ak niekto má záujem, dá to najavo hlavne vtedy, keď ide o tvoje pocity, názory etc., veď by mal byť na teba zvedavý. Ak niekto zvedavý nie je, nestrácať čas.

ja.a.ja

Je tu hlúposť, chlapec sa nudí..potrebuje si sem tam dokazovať, že ešte stále na to má...mala som raz takého podobného kamaráta...vždy mi volal, písal...išli sme na kávu, či nakupovať...ak začal flirtovať on, všetko bolo ok...dokonca ho bavilo, ak som sa červenala..vedel, že ak bude flirtovať on, ja budem ustupovať..už len kvôli tomu, že sme boli kamaráti..potom keď som sa odhodlala ja, on ustupoval, dokonca som mala pocit, že mu je to nepríjemné a že si to neželá...a tak som prestala...a on znovu začal...a stále ten istý kolotoč...neskôr sa priznal, že bol do mňa zaľúbený..,ale tým aká som, tento vzťah nerozvíjal a páčila sa mu naša platonická láska...

biba534

Je to naozaj také dôležité, či "ťa chce"? Dievčatká zlaté, mladí chlapci nemyslia na princeznú ktorú by zahrnuli láskou a pozornosťou. Chcú sa "zabaviť", vyskúšať nové veci bez ohľadu na vaše srdcia. Prečo si lámať hlavu nad niekým kto za to, ani o to, nestojí?

Vôbec sa nebojte, že ostanete samé, ten správny chlap raz príde, vy spoznáte že je to on, bude zrelý, rozumný, bude sa k vám správať s rešpektom a otvorene prejaví svoj záujem. Teraz máte výbornú príležitosť spoznať hlavne seba a naučiť sa žiť so sebou než sa vrhnete do skutočného zrelého a hlavne zodpovedného vzťahu.

Aké sú vaše sny? Plány? Kde by ste chceli byť o 5-10 rokov? Nestrácajte zbytočne čas, ste krásne, mladé, môžete dosiahnuť čokoľvek si zaumienite. Nechajte dozrieť vaše osobnosti, vaše povahy bez vplyvu a prispôsobovania sa "prívesku" ktorý vám aj tak zlomí srdce.

Viem že mladé dievča môže pociťovať smútok a samotu, sama som si tým prešla. Ale na to tu máme súrodencov, najlepšiu kamošku, psíka alebo mačičku. Sú určite užitočnejší a dôveryhodnejší spoločníci ako chlapec zmietaný homónami ktorého zaujíma iba vaše telo.

nazor chlapa

48 opytaj sa ho ze keby dievca ktore je tebe podobne by ho pozvalo na caj ci by isiel? lebo kamaratka ta chce odkazuje mi :)

48

Ahoj. Chcela by som vediet jednu vec ja som do jedneho chlapaca zaľúbená teda do mojho spolužiaka snažím sa byť k nemu milá.A dakedy sa na mna tak zvášne diva s očami ako keby ma chcel,a dnes cez hodinu mi robil zle ale myslim tym ze srandicky a v kuse je taky divny ku mne a chova sa ku mne zvlasne ako zistim či ma chce?Myslite si ze je do mna zamilovany?

zvedavka

napriklad mi tak s humorom povedal nieco v tom zmysle ze by chcel frajerku ale ze ho nikto nechce, pricom moze tusit z nasich davnejsich rozhovorov ze som mu davala najavo ze mi neni uplne lahostajny...a teraz neviem preco mi to povedal, su podla mna dve moznosti, bud chcel aby som sa toho chytila a povedala mu nieco take ze ved ja som tu a chcem ta :) alebo mi to povedal preto aby mi dal najavo ze som len kamoska a ze mna nechce..neviem ci caka ci ja cosi naznacim, ale zas keby ma zaujem zacal by on, lebo je taky ze ked nieco chce ide si zatym, len neviem ci to plati aj v tomto...