Ako oddialit menštruaciu, kvoli operácii?

Kycera

Ruby,
môžeš to riešiť tak, že zájdeš za svojim gynekológom, vysvetlíš mu situáciu a on Ti pichne injekciu na urýchlenie menzesu. Takto si to odbavíš skôr a nemusíš brať žiadne tabletky, kt. by mohli ohroziť Tvoju narkózu.

Ruby333

Dobry den mile citatelky.. chcela by som sa opytat poradit ak niekto take uz nieco zazil.. onedlho idem na operaciu srdca. Chirurgicky zakrok takze rez cez hrudnik.. a vychadza mi ze by som mala mat menstruaciu.. tak sa chcem spytat ci mozem ju mat alebo ci mozem brat tabletky na oddialenie ... dakujem za rada..

wolare

a co sa tyka tych citronov..uvidim ci zaberu..ved kazdy clovek ma iny organizmus..ale skusit treba..ked nepomozu ani neublizia....

wolare

ahoj lajdy..neviem v ktorej nemocnici al.v akom meste si bola ..ked tu do utorka dojdes mozes mi to napisat?ja som bola v Poprade..ale aj kamaratka mi rozpravala,ze ked bola ona v pp bola s nou jedna slecna v nemocnici,mala menzes a tiez jej robili artroskopiu kolena..ked ten lekar vravel,ze to nebude vadit ked budem mat menzes tak asi nie,ale aj tak mam strach aby ma nevratili domov..tak drz palceky aj ty helus nech mi to vyjde...majte sa zatial..

wolare

ahoj helus...lekar v nemocnici mi vravel,ze ked budem mat menzes to nevadi...no napriek tomu,ze som ja naliehala mi tu operaciu prelozil..ale ako na truc som to dostala znova skor a teraz mi to vychadza na tu operaciu...tie tabletky som chcela lebo som vedela ako je po operacii kolena..tiez som bola na artroskopiu kolena v januari..z postele ma v den operacie nepustili dole lebo som mala lokalnu anestezu..teraz ju budem mat znova ...potom vam tu napisem ako som dopadla..a mozno ten menzes nedostanem...neviem..mam to teraz nepravidelne...

Lajdy

Ja som mala laparoskopiu brucha a mala som menzes, robili mi to na gynekologii a bez problemov. Lekari o tom vedeli a neprekazalo im to. Potom som po nejakom čase znova postupila operaciu na inej časti tela a normalne som bola s tamponom. Ale viem ze v niektorych nemocniciach vyslovene vtedy neoperuju,lebo je vtedy vraj ina zrazanlivost krvi. Mala som spolupacientku,ktora aby predisla menzesu tak sa napchavala citronmi a aj tak menzes dostala.

Helus

Ahoj wolare ja som tiez brala tabletky na oddialenie,bola som na artroskopii,a vsetko v poriadku bolo.Koleginka dostala v den operacie,a isla na sal s tamponom,a veru ju poslali domov,aj ona mala koleno.

wolare

aj ja idem v utorok na operaciu s kolenom a prave v ten den mam dostat menzes...bola som za gynekologom ten mi predpisal lieky na oddialenie menzesu...no internistka mi ich zakazala brat...su to lieky,ktore vyvolavaju trombozu a dost velke riziko brat hormony pred operaciou..takze bud zacnem jest tie citrony al.s gatkami na sal...lieky na oddialenie brat urcite dnes nezacnem..