dlhodoba bolest pri rebrach

Príspevok v téme: dlhodoba bolest pri rebrach
silentx

dobry den mam taky problem že už vyše dvoch tyždnoch mam bolest pod pravym prsnikom boli ma to takmer stale ked si chytnem pod prsnik na rebro tak to citim silnejšie aj pri kašlani a namahani ma to boli a posledne dni my už vraža bolest aj do chrbtice a pritom som nemal žiadny uraz a nemam ani žiadnu modrinu ani nič podobne na rebre a neviem si vobect predstavit čim to je alebo čo sa my vlastne mohlo stat že ma to boli stale ku doktorovy som nešiel bo stale si už vravim že zajtra to prejde ale stale to zotrvava a začinam matv obavi že to bude niečo važnejšie prosim vas neviete my niekto poradit čo by to mohlo byt??

BkAmila

Dobrý deň :)). Ja si myslím, že to môže byť aj od chrbtice. Ale aj ja som mala niečo podobné. Takisto ma to bolelo asi tri tyždne. Neskor som ochorela. Šla som k lekárovi a on mi predpísal antibiotiká. Mala som zápal priedušnice, no koli tej bolesti pri rebre som si upravila stravu na dietnejšiu, lebo ma to bolelo aj ked som jedla. S tým,že som sa vyzdravela zo zápalu priedušnice, zmizla aj bolesť, no neskor cca za 2 tyzdne sa vratila. Ja som si znova upravila tu stravu a samo od seba to prešlo a ako som si tak premietala minulosť, že z čoho to mohlo byť, spomenula som si, že raz rano okolo 06:00 zavolala babka vystrašena že treba isť s dedkom do nemocnice, ja som ostala v šoku a od vtedy ma to bolelo. Dočítala som sa, že to može byť aj z šoku, takže tak. To bola vlastná skusenosť a ja si myslim, že to može byť aj od chrbtice. Skús aj ty porozmyšlať, z čoho ťa to može bolieť. To je asi tak vše. :)

PS: neviem z čoho ma to bolelo 1. krát. :/
A prajem veeeľa šťastia. :)

silentx

aha no asik budem musiet ist ale ja som xel len vediet či to nie su dake špecificke prejavi pre nejaku chorobu alebo dake podraždenie niečoho ale aj tak dakujem