Milujem spolužiaka, ako dalej ?

Príspevok v téme: Milujem spolužiaka, ako dalej ?
Carellova

Ahojte !

Mám 17 a KONEČNE som sa zalubila do niekoho kto nieje o 20 rokov starší alebo nieje môj učiteľ. Zaľúbila som sa do svojho spolužiaka. Avšak on má len 15 no z našej triedy je najvyspelejší - mentálne. Nespráva sa ako malé dieťa, je rozumný a taký nekonfliktný.

Sme spolu v triede už druhý rok. Vždy som ho považovala za dobre vyzerajúceho no teraz som sa doneho úuuplne zamilovala. Neviem naňho prestat mylieť. V škole sme zatial ani len spolu neprehovorili ;( On je taký tichší ale nie zase uplne šedá myš. Ja som tiež nejak ako on. Buduci tyzden za ním pojde moj spolužiak ppvedať mu o mne. Že sa mi páči a tak. Strašne sa ale bojím toho že mu to bude jedno.

Velmi by som chcela aby sa mi prihovoril alebo mi napísal. No doteraz si ma nevšímal ani ja jeho takže neviem.
Dnes sme si pisali ale boli to take ztrohejsie odpovede pytala som sa ho na jeho sportovanie a tak. No potom uz musel ist.

Čo myslíte ako mu dať najavo že ho chcem spoznať viac ako spolužiaka ? Mimochodom na vzťah moc nemá času lebo stale ma treningy rano poobede večer ale ja tiež nie som typ ktorý sa flaka povonku.

Mám mu vyznať lásku alebo to nehat na toho spoluziaka nech mu to povie a uvidime ci sa vobec niečo stane ??

Prosím poraďte ...

Dakujem !

Car..

Carellova

A bude hlúpe ked mu na faceooku znova napisem ? Alebo uz mam pockat kym to kamos povie ??

Co ak nic nespravi po tom ako sa to dozvie ?? Ja to nechcem nehat len tak :((

sonyelko

jajka001_ aj ja mam spoluziacky o dva roky starsie...somv maturitnom rocniku a mam 17 :-) a niektore baby uz maju 19..:P

no a Carellova ty mu to normalne radsej povedz..budes vediet na com si a uvidis co dalej nie? alebo ak sa mu to bojis/hambis/alebohociakyinydovod povedat tak to nechaj na toho spoluziaka...ale ja by som taketo veci na chlapov moc nenehavala...:P

Carellova

Ja viem ale on vyzera tak ze som mu lahostajna aj z dnesnehi pisania ....

Bojim sa ze nebude mat zaujem :((

Myslite ze ak sa dozvie ze sa mi paci tak zacne mat na mna taky iny pohlad ??