Takto dopadnú ženy po plastike

Príspevok v téme: Takto dopadnú ženy po plastike
Migrifič

šéfka má za sebou už tretiu plastiku v prahe. tvár má síce napnutú, ale celkove vyzerá stále horšie. ona sa ale asi cíti, lebo začala obťažovať mňa a ešte dvoch kolegov. nemáme možnosť vypadnúť z firmy, lebo všetci traja máme malé deti a hypotéky. ona to vie a tvári sa, že nás má v hrsti. netušíme koľko má presne rokov, ale určite vyše 50. ale jej ruky vyzerajú, ako keby mala najmenej 70. má na nich dlhé farebné nechty a drahé prstene, ktoré jej na tých vyschnutých kolíkoch behajú hore-dole. už len pohľad na ňu je strašný.
nevieme čo máme robiť, lebo fakt je, že sme od nej závislí. preberáme to aj s našimi manželkami, ale tie to dosť bagatelizujú. myslia si, že sa jej dá otvorene povedať, aby sa dala vypchať. také jednoduché to ale nie je. firma patrí jej a ona jej aj šéfuje. my sme len zamestnanci. pred pár rokmi sa rozviedla a asi pred pol rokom sa rozišla s nejakým cudzincom s ktorým mala vzťah. neviem, či je v ruji, ale je to nechutné, ako sa stále obtiera a oblizuje. dokonca už nepriamo naznačila, že by prijala aj viacčlenné družstvo. začínam mať z toho už nervy, lebo je stále dotieravejšia. také tie reči o vernosti a láske k manželkám, ktoré sme vypúšťali, to vôbec neberie do úvahy. už som fakt v koncoch. jej ruky vyzerajú asi tak, ako ruky tejto americkej herečky. tiež má za sebou plno plastík, ale telo sa zmeniť nedá, aj keď tvár možno omladne. neviem, či si ženy neuvedomujú, že starnutie je prirodzený proces a že každému veku pristane primeraná vizáž? veď takáto kreatúra je len na posmech.

abrhplus

podla mna to všetko je lenkompenzácia z anedostatok lásky.Ak by ju muž nejaký objal a miloval ju tak nijaku plastiku nepodstupi.Casto je len chorá psychika a ani po plastike často nedojde k zmene v psychike,lebo to čo ju trápilo sa stalo jej osobnostou už.

Ak je stará a ešte si dáva plastiky, možno nemá dieta si nenapísala nemá dieta.Mnohé ženy čo sami ostali vela investuju do seba alebo zbytočne veôla nakupuju luxuxsné veci všetko to je kompnezácia za skutočné city ktoré nikdy možno nedostala alebo už ani nedostane.

Každý inak reaguje.Iný investuje do pomoci iných niekto je narcista a do seba.

jajka001_

bola by som rada keby zeny dokazali dostojne starnut. byt pysne na to ze uz su zrele, skusene zeny, ktore mozu ponuknut viac ako pekne telo 17ky

Santos

obrazok herecky je vlozeny ako uplne prvy prispevok, cize az celkom na konci - alebo na zaciatku diskusie - podla toho, odkial sa na to pozeras. a ruky ma fakt desne.

alebo?

jednoducho povedz,ze mas problemy s potenciou, vobec nezalezi na tom ci mas polrocnu dceru(od jej spoldenia ubehlo 1,5roka), len to by si musel potlacit svoju potrerbu prezentovat sa pred zvyskom svorky ako samec:D alebo povedz, ze mas zapalove ochorenie, alebo chlamidie, hnisav vyrazku a mas to vyriesene

0vecka

podla mna ak xcu nieco riesit tak by to mali riesit vsetci traja spolocne... mozno sa poradit s pravnikom alebo jej spolu povedat/napisat list aby ich neobtazovala...