Láska

Príspevok v téme: Láska
zamilovaný

je zle ked som taký blázon do mojej partnerky ze by som s nou bol cely den hoc by sme kukali len na rieku napriklad alebo ze by som kludne kvoli nej prebehol 20 km a dal by som jej vsetko.Ona si ten cas nechce akoby naist i ked by sa to dalo a niekedy da prednost aj kamaratkam aj ked sme doohdnuty ist von a ja by som vsetko zrusil keby mi povedala ze chce ist von alebo ani nenapise smsku,nezavolá som nou asi moc posadnuty že?

vikkkis

suhlasim s anonymom
ved mas urcite aj ty svoje zaujmy, tak sa im venuj, ved aspon si bduete mat co rozpravat ked sa stretnete.
keby ste spolu boli stale, skoro by ste sa jeden druhemu omrzeli a to by bola skoda. videla som ako su dvaja spolu takmer stale, a ked spolu neboli si volali. ale kedze 20 hodin denne tiez nemas stale o com hovorit, tak coskoro sa zacali hadat lebo riesili nepodstatne hluposti a tak to aj skoncilo...
nechaj jej priestor, bude si ta o to viac vazit ze jej dovolis aj kamaratky a budete si ovela vzacnejsi :) vela stastia :)

anonym_6805

ak nou budes ozaj posadnuty a nedas jej dychat a nenechas jej priestor,tak od teba urcite utecie
vo vztahu vzdy jeden lubi viac ako ten druhy,takze ty si teraz ten,co lubi az moc :-)
nezabudaj byt sam sebou a nestrat sam seba,nech ta to chlapce nepohlti,vsetkeho vela skodi,ale je to aj tak pekne od teba,ze vies tak lubit:-)

malan

zamilovany: ak teda ten vztah trva este len 7 mesiacov, tvoj stav chapem. Ja som to v zivote zazil tiez a zaziva to mnozstvo ludi. Co sa tyka tvojej priatelky, jej spravaniu velmi nechapem, pretoze na zaciatku vztahu by ta intenzita tuzby byt spolu a vobec vseobecne ta zamilovanost mala byt najvacsia. Ale z vlastnej skusenosti ti hovorim, nevesaj hlavu ani neries veci typu: --rozist sa pretoze ona asi do mna nie je zamilovana--. Ty si sa totiz mozno zamiloval velmi rychlo a intenzivne, a u nej naopak to ide pomaly. teraz dava prednost kamaratkam a inym zaujmom, snazi sa zachovat si vlastny zivot, ale casom sa to moze otocit. Postupne si ta pripusti do srdca, zacne po tebe viac tuzit, inymi slovami, pride do tejto fazy ona, a naopak z teba to mozno vtedy uz opadne. A mozno NIE. Takze skus este cakat a nadalej jej davat zo seba vsetko. Rob skutocne vsetko preto, aby videla ze ty jej davas nieco viac ako kamaratky. A potom sa to upravi a budes spokojny aj ty.

malan

aj preto su asi najstastnejsie pary, kde maju dvaja rovnake alebo aspon podobne potreby a ocakavania co sa tyka lasky. Inak je vzdy jeden z nich nespokojny. Bud jeden je nestastny ze nemoze sa povedzme venovat priatelom, alebo ten druhy za to, ze jeho partner mu nie vzdy dava prednost.

malan

Bubu****: myslis ze to musi byt tym, ze jeden ma radsej toho druheho nez ten druhy toho prveho? nemyslim si to, resp. plati to sice dost casto, ale predsa nie vzdy. Niekedy to je vylucne rozdielnymi potrebami dvoch ludi. Niekto prejavuje lasku po troche, nepotrebuje na nu prilis vela prejavov, ten druhy mu je vzacny a uziva si jeho pritomnost, no proste skratim to, staci mu na lasku menej. Niekto potrebuje VSETKO. Potrebuje vela prejavov lasky, potrebuje partnera mat vzdy a celeho, proste co najviac a co najcastejsie. Milovat mozu rovnako, len maju ine potreby a predstavy o laske.
Inak ale suhlasim s tym, ze ten stav, ktory pteziva zamilovany moze byt dany aj rozdielnou intenzitou lasky.
zamilovany: ako dlho uz spolu chodite?

zamilovaný

ale nechcem byt k nej zly lebo by sa somnou rozisla ani jej to nechcem hovorit lebo sa bojim ako zareaguje este sa urazi a pomysli si ze jej vycitam ze namna kasle

Bubu****

podľa mňa na tom nie je nič nenormálne. Bohužaľ stáva sa že jeden partner má toho druhého radšej ako on jeho. Intenzita lásky sa môže časom a okolnosťami meniť. Aj tvoja "posadnutosť" aj jej odmietavosť sú úplne prirodzené. I keď asi viem ako sa cítiš. Nie je to nič príjemné.