nechcem veľké prsia

Príspevok v téme: nechcem veľké prsia
zoe88

ahoj všetci, chcela by som vedieť váš názor, na tento môj \\\"malý\\\" problém. mam 18 a podstatne väčšie prsia, ako dievčatá v mojom okolý.. často z toho mávam depky.. neviem, čo si mám kupovať na seba, lebo nechcem vzbudzovať pozornosť, ale zasa nechcem chodiť staromódne v dlhých voľných tričkách.. rozmýšlala som aj o operácií.. Tak sa chcem vás, ženy spýtať, aký máťe na to názor, či máte aj vy takéto skúsennosti a ako ste to riešili. A chcem sa spýtať aj chlapov, aký majú na to názor.. viem, že si môžete povedať, každá by chcela veľké prsia, ale nemá to až tak veľa výhod, napríklad, športovať sa vôbec nedá.. a tie neustále narážky niesu tiež príjemné.. Tak mi teda niečo k tomu napíšte ak môžete a vopred ďakujem. Inak mám priateľa, ktorý hovorí, že sa mu páčia, ale nevadilo by mu, keby som ich mala menšie, chce aby som bola šťastná..

fraisee

Moja zlata, na to si zvyknes, kupuj si tricka len mierne obtiahnute a nevystuzenu avsak pevnu podprdu so zmensujucim efektom.

xantipa

jasné, každý by chcel to, čo nemá. Najlepšia cesta ako sa zmieriť so svojimi nedostatkami je začať vyrovnať sa sám so sebou a s tým ako vyzerám. Prehnaná žiadostivosť za dokonalosťou može sposobiť, že nebudeš nikdy spokojná a stále nešťastná.

anjelll

Vacsie ci mensie prsia su vyhodou aj nevyhodou je to ako s vlaskami, ked mas kucerave chces rovne, a naopak, vobec si nerob starosti, bud sama sebou nehanbi sa za nic, lebo budes ako moja sestricka, ta sa hrbila hanbila sa a teraz chodi zhrbena, urcite si mlada krasna kocka tak bud sebavedoma a netrap sa. dobre?

brutto

Velke prsia su super pre vacsinu chlapov, konieckoncov, mne by napriklad nevadilo, keby mi baby pri rozhovore cumeli na prsia alebo do rozkroku...

brunuska

ale tak zas niekedy to nevadi :-)
len obcas...netreba cumiet len na prsia ale venujte nam aspon letmi pohlad aj do oci :-)
hej nadpisi vytlacis???a rovno na prsia ze?? :-))dakujem ja sal ani mikinu nepotrebujem :-) ja som velice spokojna so svojimi trojockami :-)

DJ HiDe

brunuska, ale no, dobre vieme, ze je to nasa vrodena vlastnost, ktoru nemozeme ovplyvnit...a ked vam to je neprijemne, prosim, s radostou vam poziciam cely satnik salov, mikin a neviem akych zahalovacich prostriedkov :)
naozaj nic v zlom, no taketo myslenie je lahko-paranoicke....ale, aspon mam o par poznatkov viac, nikdy som si nemyslel, ze az tolko bab si potrpi na pohlady do vystrihu....nechcete zorganizovat strajk proti vyrobcom letnej vyzyvavej bielizne? rad vytlacim nadpisy :)

kamilllla

chcela by si mať jazvy na prsiach? Aby si nakoniec neľutovala. A nie sú to len také obyčajné jazvičky, ale veľké jazvy ktoré sa ťahajú od bradaviek dolu pod prsia. To si nechávajú robiť staršie ženy ktoré majú ovisnuté prsia alebo tie ktoré ich majú obrovské a zo zdravotných dovodov to nezvládajú. Možem sa spýtať aké veľké máš košíky? Ja mám 80 C a aj to sa mi zdá dosť ale zvykla som si. Neverila by si čo dokáže spraviť diéta, dolárko, cvičenie a nosenie vhodných pekných podprseniek. A čo chalan to názor, niekto rád veľké, niekto malé takže tým sa netráp. A tie narážky?? - aj ja som to zažila ale no čo už, to si niekedy chalani robia srandu aby na seba upútali pozornosť alebo asi nevedia ako dať najavo že sa im tvoje prsia páčia.

brunuska

vsetci chlapi cumia na prsia!!!!! ci mas male ci velke,ci obrovske! je to neprijemne-ale zvyknes si!kazdy sme jedinecny!!! kamoska ma tiez velke-5- ma sice dost problemi s chrbticou ale riesi to jednoducho-cvicenim! a ak ta niekto miluje-tak preto aka si. operaciu by som volila len zo zdravotnych dovodov.

DJ HiDe

Bola by si prekvapena, ako niektorych muzov dokazu vzrusit velke prsia...
nechce sa mi k tomu pisat nejake dlhe komentare, pretoze to nema vyznam, kedze relevantnost tohto problemu je nulova.....
musis najprv zmenit svoj pristup k zivotu, nemozes sa teraz obliect do desiatich bund, len preto, ze mas vacsie prsia ako ostatne dievcata, pritom teplota vonku presahuje 30 stupnov....
musis pochopit, ze tym nikoho neodpudzujes, ba prave naopak...a co sa tyka tych narazok....tie ber ako komplimenty, nie urazky...chalani su uz raz taki :)