strojček na strihanie vlasov

Príspevok v téme: strojček na strihanie vlasov
šumienka

Ahojte! chcem kúpiť priatelovi strojček na strihanie vlasov, dokopat ho ku kadernicke je zazrak .. ale vôbec netušim ako vybrať. Nemate skusenoti s konkretnymi modelmi a značkami?hladam niečo kvalitne ale za normalnejšiu cenu, kedze som študentka... chcela by som ho skor objednat cez net...dakujem za kazdu skusenost

Alojjz

Zdravím,
ja používam Braun HC 5030 a je naozaj super. Hlavne za tú cenu. Je bezkáblový a veľmi pohodlný na používanie. Vybral som ho na základe tohto článku www.testado.sk tak snáď pomôže aj dakomu inému.

wyx

Ked mi predavac povedal, ze nabity adapter vydrzi iba 40 minut strihania, tak som sa rozhodla pre sietove nabijanie. A tiez sa nemusi pouzivat olej na cistenie, stal dakych 23eur. Nakonie vyhral Phillips pred Eta. Bol to darcek, tak snad este funguje. :)

AdamKrt

od Philipsu - Philishave neurobis chybu. Hladaj nejake, co nevyzaduju udrzbu - aby ich nebolo treba mazat. Samoostriace. Pozeraj, ake ma nastavce, lebo hodne ich ma iba kratsie. Ci by chcel aj dlhsie vlasy. Vyberaj iba take, co su na siet, nie na baterky, ani kombinacia s baterkami.

Napr. Philips QC 5010 Philishave sa zda slusny, skoda len ze ma nastavec do 21 mm a nie ste dalsi. Ak by chcel dlhsie vlasy, je to problem. Pripadne sa da trochu pomoct dlhsim vlastom, chytit ich roztvorenou dlanou medzi prstami ruky a strihat ponad dlan.