Neurochirurg dr.Levkuš

alal

Pekný den´,prosím poradiť ohľadne mojich problémov. V júni minulého roku ma seklo v krížoch,na MR bola diagnostikovaná mediálna hernia platničky L4-L5 s útlakom nervu L5,tibiofibulárnou paresou,potvrdenou na EMG. Trpím neskutočnými bolesťami nôh-nohy pália,bolia,trpnu...pravé lýtko mám chudšie o 2 cm.V posledných dvoch mesiacoch sa pridružil nočný únik moču,stalo sa mi to 7 krát.Bola som na PN,dvakrát ma hospitalizovali na neurologii,3 x mi pichali PRT,dostávala som infúzie aj pulznú terapiu s Dexametasonom. Vždy bolesti ustali na 2-3 týždne a vrátili sa.Neurolog tvrdí že hernia je malá-0,6 cm,operácia je nepotrebná a neurochirurg že operácia je nutná.Mám z toho už depresie,beriem Citalopram,analgetiká a myorelaxanciá s minimálnym efektom.prosím poradte čo robiť? Som zúfalaá. Ďakujem za odpoveď

malaanka

Dr.Levkuš je super,stará sa o mňa veľmi vzorne.Mám pooperačné komplikácie,po operácii sa mi urobili hematómy pri umelých náhradách a tie mi tlačili na miechu.
Dr. za to nemôže,ja som brala lieky na zrážanlivosť a preto mi to tam veľmi krvácalo.Už je to lepšie,ale stále nie dobre.Ale dr. sa stále o mňa zaujíma,bola som na kontrolnom MRI po 3 mesiacoch od operácie a zajtra idem k nemu na kontrolu s výsledkami.Môžem mu kedykoľvek zavolať,aj keď som bola na rehab.prišiel tam za mnou.
Myslím,že som vyčerpávajúco odpovedala na tvoju otázku.

tlaciaren

ahoj malaanka, tak ako Ti to dopadlo s tou operáciou? A Aký ke dr. Levkuš. Určite napiš a želam všetko dobre

malaanka

ojka,veľmi ti dakujem.Budem sa zaujímať akú náhradu platničky mi dajú.Majú mi operovať až 3 platničky.dr.ešte nevie či sa budú dať operovať naraz.Na operáciu som obj.na 7.12.

ojka

malaanka, ale výborné ohodnotenie.... neprivolávaj si sama tú depresiu, radšej mysli pozitívnejšie tak, že to dobre všetko nakoniec dopadne.... držím palce, kedy to máš?
aj keď si hodíš jeho meno do googlu, tak ti vyhodí aj nejaký článok o ňom, čo svedčí i o jeho šikovnosti...
korzar.sme.sk

malaanka

Ide už na mňa riadna depresia,že sa mi nikto neozval.Pre ojku-tú stránku som si pozrela,je tam jedno hodnotenie.

malaanka

tata dora,ty by si sa nechcela informovať na dr.,ktorý ťa má operovať?Co ti na tom vadí a z čoho máš nervy.Slušne sa pýtam.