jedlo a kašeľ

Príspevok v téme: jedlo a kašeľ
Roman86

Chcel by som sa informovať, ak by mi vedel niekto poradiť. Je možne, že po jedle mám strašne silný kašeľ až ma napína na vracanie ? A neraz som sa už aj povracal. Pľúca mám vyšetrené aj všetko čo s tým súvisí a na nič sa samozrejme neprišlo. Rozmýšľam, že teraz skúsiť niečo so žalúdkom. Alebo, neviete o nejakej rade, ktorá by mi mohla pomôcť? Za odpovede vopred veľmi pekne ďakujem.

Roman86

U mňa to trvá už od konca mája :/ Astmu nemám, dal som sa vyšetriť, alergie na nič, pľúca v poriadku. Tiež ma napadol reflux, keďže som o tom čosi čítal na internete. Prestal som aj fajčiť, dúfam že to vydržím čo najdlhšie :) a lieky ešte nemám žiadne. Ale, v každom prípade sa objednám na gastro vyšetrenie. Možno mi pomôžu. Tebe prajem to isté ;)

asi reflux

Myslím, že je to možné a myslím, že to mám aj ja. Je to ojedinelý prejav refluxu, z ktorého sa môže vyvinúť i astma.Niekto má pálenie žáhy, niekto až zvracia, iný kašle. Práve teraz kašlem asi od augusta, pričom astmu zhoršenú nemám a proste kašlem a kašlem, lieky na reflux beriem a neprechádza to. Je pravda, že diétu nedržím, lebo to už by som nejedla skoro vôbec. Skús ísť na gastro vyšetrenie.
Sú aj nejaké tzv. babské rady, hádam si ich \"vygugliš\".