žaludočná kyselina

malaanka

na pálenie záhy a prekyslenosť mám babský rcept-jesť olúpané mandle.Ale pozor,nie veľa.A v leta surový hlávkový alebo ľadový šalát.Skús za to nič nedáš.

BJ

A este mi napis, ako vyzera tvoj jedalnicek, a hlavne, pitny rezim (vacsina ludi zomiera na prekyselenie z dehydratacie, uz im to 1000x povedali, a stale to robia, komu nieje rady, tomu nieje pomoci)

BJ

Musis vycistit travenie, pecen, ocistit sa od parazitov a odkyselovat telo.
Pokial zacnes len odkyselovat telo, bude to fungovat ciastocne tiez, ale bez ocisty travenia a pecene, sa telo bude odkyselovat len pomaly, a na niektorych miestach vobec nie.

Precitaj si knizku Omladzujuce Odkyselenie od Tepperweina. Myslim, ze tam je aj proces, pomocou ktoreho si telo v krvi produkuje sodu bikarbonu za pomoci produkcie kyseliny v zaludku, tym padom neutralizuje vzrastajucu kyslost krvi. Kyselinu potom neutralizuje zlcou, bohuzial, ta kyselina v zaludku narobi problemy, a plytva sa cennymi mineralmi a vitaminmi na vyroby zbytocnej zlce.

boba 77

Čo to podľa teba znamená zvýšená kyselina? Myslíš tým pálenie záhy?
Ak áno, tak ťa vyvediem z omylu a poviem ti novinku, kyseliny máš naopak nedostatok a pálenie záhy je spôsobené kvasným procesom z nedostatočne strávenej potravy. Z čoho vyplíva riziko vzniku rôznorodých problémov a ochorení.