Darček k 4.výročiu-problém

Príspevok v téme: Darček k 4.výročiu-problém
Ontário

Mám problém. Vždy som ho mal! Mám 21. S frajerkou mame výročie 4 roky spolu. Neviem, čím by som ju mohol obdarovať. Nič ma nenápada, nemám nápady, nič. Striebro nie, ma ho dosť. Nejaké romantické pobyty tiež nie. Ani večeru doma nie, neviem variť a nemáme priestory na to. Chcelo by to niečo hmotné asi, ale fakt neviem. Toto je najhoršie a nebaví ma nad tým premýšľať deň čo deň a aj tak na nič neprídem.

zewa

Uvar toto: -odkaz odstránený-
Na vas vek super a je to skveleeee! Mas tam obrazkovy postup, nic nemozes pokazit. K tomu vypraz hranolky a kup colu a vecer ako vysity :)
Ja som frajerovi upiekla tortu, alebo som mu dala taky ten minigitalny fotoramik na kluce (su aj v tvare srdca, to by bol tiez fayn darcek a naplnit ho vasimi fotkami z celeho vztahu). Inak kam sa podeli casy, kedy sme si v 16tich kupovali "len" cokoladu :)

jankaaaaaaaaa

majlo: staci sa len na mamu pozerat ako vari, ked velmi nema cas. alebo jej pomahat pri tom, ze jej podas korenie, ocistis zeleninu, pomiesas nieco.. my zeny sa vacsinou takto ucime varit :)

lienocka2

Môžem sa spýtať prečo, keď vieš, že chce prsteň, tak jej ho nechceš kúpiť? Najlepšie je kupovať darčeky, ktoré vieš, že po nich túži. Ja svojho priateľa vždy počúvam, keď sme v nejakom obchodnom centre, tak sa ho pýtam či sa mu to a ono páči, a ak povie na nejakú vec, že áno, tak nie je problém. Problém kupovať darček bol pre mňa skôr na začiatku vzťahu, keď som nevedela, čo sa mu páči a čo nie. Keď má veľa kvetov v črepníku, tak čo klasické kvety? Mňa to vždy veľmi poteší, a myslím, že každú babu. A to, že momentálne má kozmetiku neznamená, že nepotrebuje do zásoby. Ak vieš presne akú si objednáva a že z oriflamu, tak jej kúp výrobky, ktoré si objednáva aj ona sama a nič tým nepokazíš. Keď sám nevieš variť, tak si môžte jedlo objednať z donáškovej služby, ak nemáte priestory, tak na jednu noc si objednať izbu. A peknú romantiku by ste si spravili :-) Nápadov veľa, len tebe sa tuším nič nepozdáva. Alebo čo keby si požiadal maminu, nech ťa naučí variť aspoň 1 nejaké jednoduchšie jedlo a určite by si ju tým príjemne prekvapil:-). Lebo neber ako samozrejmosť to, že teraz ti varí mama a potom bude partnerka. Myslíš, že všetky baby baví stáť pri sporáku? Ja tiež nemám rada varenie, ale nič sa nedá robiť:) Môj partner vie ale variť super a niekedy ho to aj baví, takže to je celko fajn.

jajka001_

co som varievala este ako 16rocna boli jedla ako prazenica, chlieb vo vajci , puding, krupicova kasa, omeleta, zapekačky, cesnakove hrianky - na panvici, nemali sme hriankovac

jajka001_

su take uplne jednoduche jedla ktore zvladne asi kazdy
pecene kura/ pecene bravcove
vyprazany syr
vyprazane cokolvek :) - karfiol(treba najprv uvarit), patizon, kura, rezen
polievky - vyvar - z kosti ci masa, bravcove, kuracie, hovadzie, uplne jednoduche, do vody das varit maso + sol + korenie+ cibula+ po nejakom case pridas korenovu zeleninu a vari sa to same :) kazdy druh masa ma iny dobu varenia
palacinky, spagety, prazenica, volske oko, placky, to zvladne aj dieta
jednoduche su aj francuzske zemiaky

jajka001_

skus najprv prilohy, ryzu, zemiaky, zemiakovu kasu, cestoviny, hranolky
potom skus nejake tie salaty zeleninove, to ani varit netreba, staci ocistit zeleninu,nakrajat, zmiesat
dalej polievky, tiez jednoduche
potom skus maso a ryby
a kolace, su aj jednoduche, aj tazsie
a omáčky

jajka001_

kup si kvalitnu kucharku. ja mam klasicku slovensku, okrem receptov su tam aj postupy, ako zaobchadzat so suroviny, ako ich skladovat, ako cistit atd, co sa s cim znesie, ake koreniny k comu sa hodia. zacni niecim jednoduchym, do pat surovin napriklad.
varenie nie je tazke len to chce prax, vela praxe, a cit.