Otázka na RNG - oli

Príspevok v téme: Otázka na RNG - oli
olii

Zdravím ťa RNG, prosím čo to môže byť ak mladá 26 ročná žena pribera na váhe, každý rok 2kg, niekedy sa jej zahmlieva pred očami asi stráca koordináciu-oči má v poriadku a aj odpadla. Zistili jej akurát šelest na srdci a že vraj tetánia, čo sa mi nezdá. Dokonca aj potratila, ale plod v nej odumrel, museli jej ho vybrať. Endokrinolog.vyš. mala pre 2-rokmi vtedy trocha zmenené hodnoty, mne sa to zdá na spomalenú činnosť štítnej žľazy, ale ktovie. Možno by ju mali poslať na MR, ale to je pridrahé, na dnešnú situáciu v zdravotníctve.
Srdečne Ďakujem - oli

olii

Ďakujem RNG za odpoveď, viem že si roho tu veľa popísal.Povedala som jej nech si kúpi Kelp tie obsahujú jód. Ja som mala zakúpený jód o Teba a mala som ŠŽ v poriadku, aj bez užívania liekov. Len mi nejde do hlavy prečo odpadáva. Lekári sa často k mladému človeku postavia tak, že to nič nie je(riadia sa vekom) a pritom sa za tým môže skrývať hocičo.
Neviem či je tu prítomný na fóre ešte aj Damián, kosa, navy, a mnoho iných čo dávali dobré, ale aj nezvyklé rady. S kosou bola sranda.
Dúfam RNG-pán Roman že si zdravý aj Tvoja rodina tiež.

RNG

Pozri prispevky co som napisal na travenie, jod, stitnu zlazu a podobne na tomto fore aj cez Google.sk
Najma spomalenu cinnost stitnej zlazy sposobenu najma nedostatrkom jodu ma dnes az 60% zien(USA) a je to jeden z hlavnych dovodov na obezitu a rozne ine hormonalne poruchy. Zialbohu bezne lekarske testy to odhalia len asi u 1/4 ludi, co maju cez ine komplexnejsie testy zistenu znizenu cinnost stitnej zlazy
Jod, enzymi,probiotika a kyseliny su dost cenove pristupne, rozhodne lacnejsie, ako drahe lekarske metody, ktore problem aj tak nevyriesia, len diagnozuju.