Ako si vybrať správny kočiar?

Príspevok v téme: Ako si vybrať správny kočiar?
Silvia87

Zdravím.Tak ako čas letí už aj mne sa pomali blíži termín pôrodu. Začínam sa pozerať po nejakom vhodnom kočiku, aby som po pôrode nemala stresy, že ktorý, tak si chcem vybrať a po narodení ho ísť kúpiť.Kedže som prvorodička, chcem sa poradiť, či máte nejaké typy, ktoré kočíky(značka,kombinácie,atď.) by ste odporúčili a ktoré naopak nie. Ďakujem :)

zuzulienka9

zaklad - aky teren kvoli kolesam, styl - kvoli oku, a priestrannost kvoli babatku a my sme tak vybrali cez baby merci anex cross a dava teren ako nic proste uplna parada

zuzulienka9

zaklad - aky teren kvoli kolesam, styl - kvoli oku, a priestrannost kvoli babatku a my sme tak vybrali cez baby merci anex cross a dava teren ako nic proste uplna parada

Glam

my sme si ho vybrali cez baby merci - mame anex cross nakolko sme od zaciatku vedeli, ze chceme sikovnu dvojkombinaciu na manipulovanie, ktora bude praktikca, kvalitna a bezpecna a ktora by sa dobre udrziavala

Zuzana1266

Ja sa chcem podeliť o skúsenosť s kočíkom Lally 3v1. Mali sme k tomu tašku, moskytieru aj pláštenko, odpružené kolesá, stabilná konštrukcia a ľahká kostra.

0vecka

jedna reklama na druhej :-D
Podla mna je najdolezitejsie si to vyskusat. Ja osobne by som nekupoval nic s malymi kolieskami a hlavne zalezi od vysky. Ja mam skoro 2m a bugaboo je jediny ktory mi v tom obchode sadol aby som sa nemusel krcit a nezakopaval nohami o kocik. Aj ked je to tesne a kebyze je ta rucka este o 10cm dlhsia tak by som to uvital. Vyklapacia rucka je pre vysokych ludi absolutne no go. Sice si to clovek vyklopi ale bude robit len male kroky.

Kazdopadne by som neodporucal kupovat to na nete, treba si to fakt vyskusat. Taky kocik je imho dolezitejsi ako topanky. Clovek ho bude pouzivat (ak sa nerozhodne pre satku) mozno aj 2 roky a ked planuje dalsie deti tak kludne aj 5 a viac. Popripade kupit pouzity a ked sa pokazi o par mesiacov tak vyhodit a s nazbieranymi skusenostami si kupit nieco co fakt sadne.

alenka_radska

My už nejaký čas s drobcom používame tento kočík www.baby-merci.sk a sme spokojní obaja. Ja s funkčnosťou, ľahkou manipuláciou a skladaním. On zase s vaničkou v ktorej sa može bez problémov ponaťahovať a nič ho netlačí a neni tam stiesnený. Veľa ľudí mi ho už pochválilo.

Petkapetka

U mňa na plnej čiare zvýťazil tento model www.baby-merci.sk. Upútal ma samozrejme hlavne svojim vzhľadom a potom svojou funkčnosťou a praktickosťou. Pri používaní sa mi môj dobrý výber len potvrdil, tak ho môžem len doporučiť ďalej.