cintorin a novorodenci

Príspevok v téme: cintorin a novorodenci
annddyxxl

len by ma zaujimali nazory na to preco sa nema chodit s novorodencami na cintorin.a co poznam baby tie cely prvy rok zivota ich dietata neboli na cintorine ze to dodrziavali.preco?su to blbosti nie?ked sa ma nieco stat tak sa aj stane a aj bez toho aby clovek niecomu veril si myslim..aky nazor na to mate vy?

annddyxxl

u nas su povery vseliake a v amerike maju uplne iny opacny vyznam..tak potom su to len vymyslene veci ktorym kedysi ludia verili ked sa nieco niekeomu stalo a ppredsa to mohlo mat aj normalny zmysel nemuselo to byt nic nadpozemske..aj ked neviem ale no som z 5deti a kazdy z nas videl v oci bielu postavu kazdy jeden z nas az neskor sme zistili ze sme to vsetci videli.mama mi povedala ze to si ona umyvala hlavu a mala uterak na hlave-blbost nemyslite aby si niekto v noci umyval hlavu.zomrel nam otec vted tak ci to nebol aj on v inom prevedeni..ale neviem cosi otom mysliet.je to diskutabilna tema tiez lebo kto to nezazije tak neuveri takze respektujem aj negativne ohlasi typu neverim al.je to blbost..a segra zazila ako sa otvorili dvere na pivnici a poculi tazke kroky a potom sa otocili a dvere sa zavreli a ona sa ostala divat na bratranca ze co to bolo.to sa stalo este pred pohrebom..

muc

novorodenecke obdobie je do konca 1. mesiaca. potom hovorime o kojencoch.
nevidim dovod, preco by sa nemohlo ist na cintorin s malym dietatom.

majoneza

Ak existuju duse, tak Boh nemoze dovolit zlej dusi sa nalepit na dusu dietata predsa..

Tieto povery.. pche.. jedna neguje druhu.. ludia by sa mali dohodnut a rozmysliet comu veria, nie ako ze "BREAKING NEWS: VIDELI SME UFO!!"

jeden povie ze bol zeleny, dalsi ze cerveny (opacne farby), no iny mozno ze ruzovy..

Vyborne to poznamenal Maros..

A nahodou, je to zaujimave miesto, je to jedine miesto ktore poznam, kde je pokoj, i ked ani tam uz nie.. ludia su #$%^&* uz aj tam! Stale sa ponahlaju.. Tak nech, bude viac miesta pre mna..

Ja ked idem po cintorine, pozriem datum, vypocitam vek a predstavujem si rozne scenare ako k tomu doslo, preco a co by sa stalo keby sa nestalo.. Skuste to, zarucene vas to oblbne viac ako poldeci..

rollka

moja dcera ma rocneho syna a zakazala mi s nim chodit na cintorin z dovodu,ze na male dusicky sa nalepia zbludile duse na cintorine.Neviem ci mam tomu verit,no respektujem to.

*inko

andy..ja presne tak isto :)

nám sa to stalo viackrát, že deti boli na cintoríne brutálne nervózne, keď sme odtiaľ odišli, prestali sa metať a plakať..tak ale vieš...ťažko povedať :D:D

existuje taká povera, že v predvečer sviatku všetkých svätých vychádzajú mŕtvi, lepšie povedané ich duše, z očistca a lepia sa na slabých ľudí..no ktovie...
bububuuu :D

annddyxxl

maros dobry postreh.pre mna je cintorin miesto pokoja aj dnes som sa bola prejst s malou 5mesacnou..a zapalila dve sviecky na pomnik nenarodenych deti..a presli sme sa,nahodou rada tam chodim odjakziva a rada(teda viete ako to myslim) a sice neviem preco si obzeram pomniky a datum a tak..