Manželstvo bolo mojím snom teraz je peklom...

Príspevok v téme: Manželstvo bolo mojím snom teraz je peklom...
lenja1

Prosím vas o rady a povzbudivé slová. Som 14.rokov vydata a mam dvoch synov a jednu dcerku. Myslela som si ze moje manzelstvo je plne lasky aj ked v nom boli aj hadky a nezhody brala som to ze je to normalne. Az do obdobia ked sa zacal moj muz odo mna odtahovat prestal sa rozpravat isiel neskoro spat tajne si telefonoval a zacal vsetko tajit.Vyslo najavo ze ma priatelku s ktorou si rozumie a tajne sa s nou stretava. Nebol v tom sex. Bola jeho snom,to o nej pisal.. Pocitujem to ako zradu kedze na ceste bolo tretie chcene dieta. Uz je tomu rok ,kontakty s nou vraj prerusil respektive ona ale on sa nezmenil. Stale je chladny odmeraný. Ked sa ho chcem dotknut tak sa odtahuje.Strasne ma to niči chcem byt stastna a tesit sa zo zivota aj bez neho ale ako to urobit ked spolu byvame lezime vedla seba a mne tak strasne chybaju objatia a mile slová.Som uz zrela na psychiatriu,ale nechcem sa uplne zničit. Lubim ho a urobila by som cokolvek. Odmieta sa o tom rozpravat a uz som sa tolko ponižila ze je mi z toho zle. Tvrdi ze dospel zije zivot niekoho ineho a nie je stastný. Tak velmi si zelam aby sme boli stastní,ale on tvrdi ze si mam robit co chcem kedy chcem s kym chcem ale bez neho. Posledny rok sme nemali milovanie ale iba sex teraz uz ani to a o sex uz ani ja nemam zaujem. Ale tak velmi po nom tuzim a on nič. Na otazku preco je taky povie ja som vzdy taky a ved nerobim nic.Sedi pri telke a spí...Rozviest sa nechce ved su deti hypoteka,atd...Ale ako s nim mam zit tak iba formalne ked mam v sebe tolko citov??

je to...

ja mam to doma podobneho "tupaka", som 13 rokov vydata a je to už na... Rozvod - tiež nič moc spoločné bývanie , pôžička... , ale ako čítam nie som sama, najhoršie je ked mame isť niekde spolu, tak nejde a potom vysvetľuj a klam prečo nešiel so mnou

vitali

Aj mne sa toto zdá celé zlé. nečítala som tie komentáre, len zopár, ale je to hrozné :( Ty máš v sebe veľa lásky pre muža, ale raz aj mne jedna múdra žena povedala (nejdem uvádzať svoje dôvody), aby som rozdávala lásku ľuďom, čo si ju záslúžia a chcú ju odomňa. Pre teba bude platiť to isté zrejme. Ja som toho toľko musela v živote odpustiť, pretrpieť, pritom mám len 22 r., a bola podobná ako ty a strašne trpezlivá, lebo som si myslela (aj bohužiaľ myslím), že takouto pokorou sa to musí nejak vyriešiť. Nechápem, ako môžeš očakávať od takého hlupáka,že ťa bude ľúbiť. Ked sa ani s tými deťmi pre boha nerozpráva, ako píšeš! Tak to je vrchol. Z tvojho písania je mi až odporný takýto typ človeka, teda muža.

alenka_maxova

tiez si nemyslim, ze ma velky vyznam zachranovat toto manzelstvo. Ako natruc by som sa o seba vyrazne starala, mala svoj zivot a na neho kaslala...Je strasne pokusat sa o lasku pri niekom, kto to neciti rovnako..alebo nemozne

lila11

zuzi - presne. bojovat za nieco, co nema pre druheho zmysel? probuh, to je len predlzovanie vlastneho pekla. bud najde niekoho ineho alebo aj keby nie - no a co? kto povedal, ze vztah je to jedine, co ma cloveka naplnat? preco si ludia takto sami robia zle a kladu vnutorne prekazky? ved je tolko veci na svete... vzdy je lepsie byt sam, aj ked to na zaciatku konca vyzera bolestivo. po case moze byt stastna - ma deti, co je viac? aj ked po financnej stranke to moze byt horsie, ale svet sa nezruti.

zuzi74

suprax, ale aj ona ho potrebuje. Ako ma s nim komunikovat, ked on nechce...

Len aby nebojovala dalsich 20 rokov, zatial co by mozno mohla najst nejaku inu spriaznenu muzsku dusu.

suprax

lenja, tak to ma byt :) si uzasna, a podla mna by to malo byt tak ako to robis ty. ved ste manzelia a nieco ste si predsa slubili pri oltari. modli sa a ver ze to bude lepsie, ostavaj taka mila a skvela manzelka aka si.. stale bojuj a venuj sa mu, komunikujte!!! rozpravajte sa, srandujte, ... poznas jeho oblubene temy.. on preziva urcite tiez nieco velmi tazke.. ved sklamal svoju rodinu, manzelku, deti.. nie je lahke vratit sa spat do starych kolaji.. pomoz mu, potrebuje ta :)

natusa42

lenja nemaLA Si sa k nemu vracať,viem,že ho ľúbiš ,ale on teba nie,si mu ľahostajná úplne,keby si sa viac nevrátila,on by bol len rád...trošku hrdosti

alenka_maxova

pri citani tvojich riadkov si ani neviem predstavit, ako by som reagovala, keby som bola na tvojom mieste. Si urcite velmi silna zena...Jednemu vsak nechapem. Tvoj manzel nechce s tebou absolutne komunikovat? Akoze sa s tebou vobec ale vobec nebavi o tom, co mu je, aka je ta situacia a ci ju chce vobec zmenit?

lenja1

takze co som urobila? odisla som na tyzden aj s detmi k mamine. Mala som cas rozmyslat ako dalej a urcite aj on aj ked jemu to vobec nepomohlo.Uz prvy den navratu som olutovala ze som sa vratila, ale nemala som na vyber. Ziadost o rozvod zatial nepodam.Stale ho lubim aj ked je ho tazke mat rad ked sa takto sprava. Snazim sa byt stastna s detickami a mysliet na seba aj ked na mna vzdy dolahne smutok zo samoty a nedostatku nehy....Smejem sa a som mila aby videl o co by prisiel a snad pochopi ze stastie najde len pri svojej rodinke. No ked za cely den ktory stravi s nami nedokaze ani raz povedat nieco mile a usmiat sa je to tazke....Neostava mi ine iba verit ze raz nas vztah bude hlbsi a pevnejsi ako je teraz.Pevne verim a modlim sa za nas.Dakujem za rady a nazory. Stve ked vidim vo svojom okoli kolko je krachujucich manzelstiev kolko je vo vztahoch klamstiev a nevery a to niektore vztahy trvaju iba niekolko rokov. Kazdy kazdeho podvadza a klame.Myslela som ze mna sa to netyka-omyl.

trojka333

ahoj Lenja1 - urob to ako ja: tak isto sa ku mne choval a ešte som mu prišla aj na neveru: rozvod!!!!! Žiadosť som už podala, bolo to také jednoduché...a veeeľmi sa mi uľavilo, aj ja mám deti, ale je to aj v ich záujme. Takýto arogantný a egoistický chlap si nezaslúži žiadnu rodinu. Vieš ako sa hovorí: kto si neváži čo má, príde o všetko.
Rozvod a som voľná, kdežto on bude mať hneď na krku ďalšiu ženskú - ha ha, smejem sa tomu a neskutočne sa teším, že ja budem voľná, viem že ma čaká ešte dlhá cesta ale už teraz viem že som sa rozhodla správne, veľa síl a bud odvážna