Ako utratit skrecka?

Príspevok v téme: Ako utratit skrecka?
HELPHELP

nevie niekto ako utratit skrecka mame jedneho doma s velkzm nadorom vcera bol v pohode no dnes rano sa ledva pohol a ako som dosla zo skoly tak len tak lezi ako mrtvy a dycha...strasne sa trapi uz sme stihli zajst aj na veterinu ale veterinar tam nieje takze ho utratit nemoze...ako mu mozem pomoct sama ??? nejak rychlo aby sa uz netrapil :(

Defcon

Mas dve moznosti ako humanne utratit zvieratko v osobnej starostlivosti.
Nejako ho presvedcit, aby zozral nieco na spanie. A ked zaspi, tak ranu z istoty.
Alebo teplotny šok .vypytaj od vasich 2 deci tvrdeho alkoholu, daj ho na 12 hodin vychladit do mrazaku a skrečka utop. Treba tvrdy alkohol, aby nezmrzol. Skrecka natvrdo vraz do toho vymrazeneho alkoholu a behom sekundy - dvoch, najneskor po prvom nadychnuti je po nom. Musi tam ist po hlave, lebo treba co najrychlejsie zasiahnut mozog.. To ze sa bude este hodnu chvilu mykat nech ta netrapi, to su posmrtne krce. V kazdom pripade ho tam nechaj aspon hodinu, nechceme aby si nieco spackala a chudacik sa prebral.

Nik145

Ahojte moj škrečok ma uz 6 rokov. Je sice uz spomalenejsi nevyvadza ako kedysi. Stačí sa pravidelne a pekne starať. Pravidelne čistú vodu, krmivo + ja som dávala mu co prišlo kusok masa, syr, salanamu, rozok všetko. :) a samozrejme starať sa s láskou.

0vecka

podla mna by bolo najistejsie ho prejst autom... to by mal rychle... popripade ho otravit CO ak to mate poruke alebo viete vyrobit tam by necitil absolutne nic...

nufi

boze moj, ako vas vy nemilosrdne netvory moze vobec nieco take napadnut ze hodit o zem klepnut po hlave... uz aj k veterinarovy a injekciuuuu. Do pice ludia su svine. Spanielsku cizmu si zasluzite a upalit. boz ektovie kolko takychto bezbrannych zvieratiek sa dostane do ruk hnusnym bezcitnym ludom.

pomocpomocpo

Pomoc moj skrecok ma ochrnute zadne nozicky a asi ma nador na maternici pretoze na bruchu ma tvrdu hrcku a krvaca jej posva pomoc mam ju dat utratit alebo nechat dat operovat prosim pomozte!!!!

tpch1

dezi, tie hlodavce su hodnotnejsie ako kopec ludi. K tej hladnej zemeguli-ked sa prestanu nekontrolovane rozmnozovat, aj jedla bude viac.

dezi

pol zemegule nemá čo jesť a vy tu riešite prerastené myši.
liečiť to veterinár nebude, maximálne mu pichne niečo na uspatie.