Vyberanie stehov

Akinator

Boli to strasne aj ked vam budu hovorit ze nie neboli to ale boli to lebo viete tie stehy vam tam prirastu a doktorka musi este niekde prestrcit tie noznice kde by to ostrihla a boli to fakt nechcem nikoho strasit ale oroste boli to a pripravte sa na to.

au

mna to bolelo strašne vitahovali mi to z ucha mojho syna museli uspat lebo mal 45 stehov cez celý chbat a jačal ako zmislu zbavený

Rdaros2

Ahoj, nemusíš sa báť nebolí to. Ja som si skoro všetko šitie čo som kedy mal vyťahoval sám v sprche chce to len silnejší žalúdok a dobré tenké ostré nožničky (také manikúrové) a dáke klieštiky ale zväčša mi išli aj rukou. Vieš som pretekár a mal som už 4x šité nohy a 3x ruky (všetko menšie rany do 5stehov, dve z toho mali tuším 8 ale kto to počíta ) po 3tom šití som si to začínal vyťahovať sám nechcelo sa mi kvôli takej kravine chodiť za lekárom, išiel som iba vtedy keď som to mal na lopatke tie by som si nevytiahol sám.

hviezda01

mne neikto nic neprelepoval,len to vybrali...dokonca mi po jednom siti stehy same povypadavali...ale neboli to vobec

malaanka

preto sa to prelepuje,lebo je to čerstvé,tam kde boli stehy v pokožke a ako tu už bolo napísané môže to trošku krvácať.Tak aby sa tam nedostala infekcia.