sex s mojim priatelom

linduska...

ahoj mili.no ja som uz myslela ze laska na dlhe roky ani neexistuje.ty hovoris ze je to ako na zacietku aj po 20rokoch.to musi byt fakt krasne ked sa mate tak velmi radi.rada by som aby to tak bolo aj u mna no vsade kde sa pozriem sa ludia ktori sa mali spociatku radi prestanu o seba zaujimat a potom to uz ani nie je vztah.akoby spolu zili uz len z povinnosti.je ti co zavidiet...

mili

Ahoj linduška...
Chcem ti iba povedať, že vzťah môže ostať rovnako krásny celé roky presne taký , ako na začiatku. Ja som zo svojím partnerom 20 rokov a je to rovnako krásne, ako keď som ho stretla prvý krát. To všetko je na Vás dvoch, ako to pekné chcete prežiť....mili

linduska...

skoda ze vztah nemoze naveky zostat taky ako na zaciatku lebo vtedy je vsetko take sladke.aj ked mi je s nim aj teraz velmi dobre viem ze postupne sa to bude nadalej menit ale co uz s tym

linduska...

tak teda som fakt rada ze vas je viac.ja som s nim len 2 roky ale pritahuje ma stale rovnako preto nechapem preco myslim na niekoho ineho.ale nikdy nikdy by som ho nepodviedla.vobec potom netuzim.som stastna ze som s nim len som nevedela co s tymto problemom.ked ale vidim ze u vas je to podobne tak mi je lepsie.

pyrana

Ved prave o to ide,ze to takto riesime,lebo toho cloveka stale lubime a nechceme ho podviest.Tiez som si najprv myslela,ze to nie je v poriadku,ze asi ho nemilujem dostatocne,kedze myslim na inych a ine,ale podla mna sa to skor ci neskor dostavi v kazdom vztahu ako take prijemne spestrenie a zaroven tajomstvo.Preto som rada,ze ste tu vsetci napisali a ukludnila som sa,ze nie som sama.

snehulienka

goras presne s tebou súhlasím a linduška mám to také isté a až po prečítaní tvojho problému som spokojnenjšia, že to nieje nenormálne.
Ja som vo vzťahu už 9 rokov a partnera milujem stále rovnako a stále rovnako ma priťahuje, ale už tá predstava s úplne neznámou osobou proste patrí k tomu milovaniu-ale len vo chvíli max.vzrušenia. No priznať sa s tým partnerovi nedokážem, možno potom by to už nemalo také čaro.

goras

to adela2 : ja netvrdím, že s tým má problem moja partnerka, skor som to myslel zovšeobecnene. V partnerskom vztahu je skoro vzdy jeden , co ma tento problem. Je jedno ci je to muz alebo zena. Nesuhlasim, ze to vedie k nevere a takýto vztah nema zmysel. Ja moju partnerku milujem a nemáme ziadne problemy vo vztahu a prave preto to riesim tak ako to riesim. Sex nie je najdolezijesou zalezitostou na svete. Ale na to prídes casom a skusenostami.;)

adelka2

No goras mne sa to az tak normalne nezda ze sa neviete urobit jedine pri predstave s inym partnerom.Potom podla mna taky vztah nema zmysel ked ta uz tvoj partner nevzrusuje a neni pravda ze je to vo vztahu normalne.Iste ze nebudes vkuse lietat v oblakoch ale sexualna pritazlivost by vymiznut nemala ani po rokoch.Potom takto vznika nevera ked ta to zacne tahat k niekomu inemu.

goras

môžem Ťa upokojiť, je to úplne normálne. Teda aspoň si to myslím. Ja vždy ked som bol v dlhodobejšom vzťahu, tak ma tento problém vždy našiel. Vždy si musím predstavovať inú ženu tam podomnou alebo na mne :o)Bez toho by som sa nedokázal spraviť. Myslím, že aj tvoj partner má podobný "problém" ako ty, takže môžeš byť v klídku. Vášeň a iskrenie netrvá večne - zovšednie, je to uplne prirodzené, tak potom musíme vymýšlať rôzne spôsoby ako to "opraviť". Najbeznejším spôsobom je, že počas milovania myslíme na iných/iné partnerky.