zufalo sam

a co takto?

tak ma napadlo :)

nie si ty nahodou ten s dlhymi vlasmi co tu nedavno napisal jednu temu, kt. bola vymazana? mam podozrenie ze ano..

xdanielax

no ked si aktivny a pozitivny, predpokladam ze tym padom chodis medzi ludi, tak potom je problem kde? Vies ho identifikovat?
Mozno sa prilis snazis, prilis tlacis na pilu a tym potencialnu slecnu odradis.

0mega

Aj mlade hladaju zabezpecenych ;)
Ale nechcem ti brat iluzie..

Ved poznas tu rovnicu, ci nie?

Mlada si najde borca, ten ju otehotni a potom zbije, mlada ale uz raidan jazdenka utecie, a omota sa okolo teba, normalneho a mileho chalana..

burani a zufalci co beru poskodeny tovar.. skoda reci.

samot

som pozitivny a aktivny, mam peknu postavu a som v pohode ..starsie dievcata hladaju ..materialne zabezpecenie a mlade maju bud inych môadych chlapcov ktori maju cudnu modu do ktorej ja sa uz ani nerozumiem , alebo mi jednoducho pripadaju blbe nato aby som sa zacal o ne zaujimat

samot

nic to nezmeni natom co tu napisem , lebo toto co tu pisem nieje realita ..su to len slovicka zavesene niekde vo vzduchoprazne

chladomor

To či budeš, alebo nebudeš sám, možno nezmeníš, určite však môžeš ovplyvniť to, ako budeš sám. Môže to byť zúfalo aj veselo aj všelijak inak.
Mimochodom, existujú ľudia, ktorí sú najradšej vždy nešťastní (ako napr. ja) a vôbec si to nemusia uvedomovať. Človek býva neuveriteľne čudný tvor. Možno aj ty si ten prípad, možno ani nie. Skús to zvážiť.

abrhplus

možno ti to tak aj vyhovuje sú aj taký a ak nie tak bud otvorený svetu, chod lyžovat, byciglovat, alebo rob to čo ta baví cez svoje hobby sa zoznámiš s niekym.Možeš si kupit aj psa hm?

niekto je sám a niekto sa rozviedol a ostal sám, kolký sú tak a do konca života.

za ten čas čo si sám možeš budovat sám seba svojho ducha niečo sa uč alebo čitaj urob si systém čo budeš robit a do doho zamontuj aj aktivity kde možeš sas tretnut s mladými ludmi.

ešte ma napadlo možno len vela vyberáš hm?