Bolest hlavy, neviem co mi je

Príspevok v téme: Bolest hlavy, neviem co mi je
royal86

Zdravim, vedeli by ste nejako diagnostikovat co by mi mohlo byt a co by mi mohlo pomoct ? Dost casto ma bolieva hlava, raz lava strana, druhykrat prava, dakedy v strede, no ked ma boli v strede, tak vtedy ma aj napina na zvracanie-je to taka skurv. bolest, ktora trva aj cely den, vtedy ostanem lezat v posteli, lebo ked vstanem, tak sa mi kruti hlava a je mi poriadne zle a ta bolest sa neda vydrzat. Dakedy mi pomoze ked uzijem napr. Ibalgin, alebo Ataralgin, no niekedy nepomaha ani keby som zjedol celu krabicku naraz :D Cele dni aj ked bolest nemam sa citim akosi divne, nieje to ako predtym, neviem to dako opisat, proste sa citim akoby som mal 80rokov, akoby som vypil 10piv, neviem to proste oisat, citim sa tak divne. Ked ma rozboli hlava, srdce mi bije jak zvon, ide mi vyskocit von z hrude, nemam tlakomer, no spocital som si pocet tepov a ten prekracoval aj 95 za minutu a to v klude v posteli. Bol som aj u lekara, samozrejme ten nezistil nic a ze je vsetko v poriadku, no ja som uplne ineho nazoru. Dakujem za odpoved. Mam 25r.

Royal866

Takze nebola to psychika ani ziadna migrena a podobna pic... ale borela spolu s mykoplazmou, vyse 2 roky nepretrziteho jedenia ATB a vsetky problemy su prec.

MatejR

Dobrý deň Patrik,

odporúčam navštíviť neurológa, aby vylúčil poškodenie CNS, poprípade Vás poslal na MRI alebo CT vyšetrenie mozgu. Taktiež by Váš problém mohlo vyvolávať hormonálne ochorenie, ktoré je potrebné vylúčiť u endokrinológa.
Pokiaľ doktori nenájdu špecifické ochorenie, potom je na vine pohybový systém. Pravdepodobne ste si pri cvičení preťažili horný trapéz (m. trapezius superior), hlboké svaly krku a zdvíhač lopatky (m. levator scapulae) čím vznikla svalová nerovnováha v oblasti krčnej chrbtice a hlavy.
Riešenie spočíva v muskulárnej terapii, vďaka ktorej sa svaly prebudujú a Vaše zmyslové orgány budú fungovať opäť správne.
Prajem skoré uzdravenie.

Matej Riger, Applause Klinika pohybu

Patrik321

Zdravim mam 17 rokov a od 22.5 ma zacala boliet hlava, kruti sa mi aj ked lezim aj ked stojim ked sa zobudim pri zaspavani take tazsie zaostrovanie mam oci ma nebolia velmi, u doktorky som bol povedal som jej ze som si v pondelok dal kreatin (taka blbost pri cvičení ) a povedala ze to moze byt z toho neposlala ma na ziadne vyšetrenie bojim sa ze to moze byt niečím inym stalo sa vam take nieco a ako to mam vyliečiť prosim ?:( kreatin som vysadil...

RNG

Na zapaly su protizapalove(NAC, serrapeptaza) na infekcie vnutorneho ucha pridat aj oreganovy olej a kvapkat roztok citricidalu profesional(len z firmy Biochem research)do nosa 3 krat denne v leze.

milan155

ZDRAVIM VIETE MI PORADIT CASTO MA BOLI HLAVA A CITIM SA AKO OPYTY NAVSTIVIL SOM AJ DOKRORA NEUROLOGA SPRAVIL MAGNETICKU REZONANCIU A ZE JE TO V PORIADKU ALE MA KAZDY DEN POBOLIEVA HLAVA SOM SLABY PORADTE PROSIM

ivanka185

royal86 nie si tu,že by si napísal ako sa tvoj stav zmenil od toho roku 2012? Či to stále pretrváva?
Ja mám mesiac bolesti hlavy. Nie je pravidlo, že každý deň, ale takmer!
Práve dnes som sa zobudila a strašne ma bolí hlava, je to na tabletku. Mám obavy čo mi je. Samozrejme bola som na neurológii pred 2 týždňami. Povedala mi že mám neuropatiu. Niaké citlivé nervy zo stresu. Áno prežila som stresy hlavne v škole som celý rok bola pod stresom.
Užívam trojo rôznych liekov - magnézium, gingo billobu.. že mi to po nich podľa jej názoru na 90% prejde. No a stále nič. Užívam to poctivo každý deň ako je predpísané, a vôbec mi to neprechádza. Z toho mám strach, mám 100 chutí tam ísť znova a spýtať sa že prečo ma neposlali na magnetickú rezonanciu alebo čo. Lebo ona ma nijak nevyšetrila rentgenovo alebo niečo že čím to je. Povedala to len podľa toho čo som jej povedala čo ma trápi a trochu mi poťukala kladivkom. Nemá niekto niečo podobné??
Veronika12---skús ešte relaxovať, tak poriadne, nad ničím sa netrápiť. Ja si to práve dnes idem dať za úlohu. Lebo ešte toto mi neurologička vysvetlila, že keďže to je zo psychického dôvodu, treba sa úplne inak pozrieť na život, robiť čo ma baví a relaxovať. Pretože keď si bola aj na MR a viacerých vyšetreniach zostáva tam asi tá psychika!

Veronika12

ja uz taktto trpim on minuleho roka 2012, mala som problem s vnutronym uchom 13 tyzdnov, na odpadnutie, nemohla som chodit, tocila sa mi hlava, na vracanie atd. a teraz jul 2013 a ja stale trpim bolestami hlavy, ani nie bolestam ale tlakmi raz na jednej raz na druhej strane a vatsinou vzadu na zahlavi, a vtedy mi ostane zle, slaba, akoby sa mi tlak znizil, no nevladzem sa ani sustredit, a stane sa mi to 3-4 krat za den a niekedy cely den a aspon 2-3 krat do tyzdna. dali ma na tabletky proti migrene, 9 dni absolutny pokoj, pohodicka na 10 den zle a opat normalka, teraz mi chcue zvysit davku no nie som si ista ci to je migrena, mala som uz krvne testy aj mozog rentgenovali no nic, neviem ci to je z chrbtice, ci z praci pri pocitaci, no mam uz toho dost!! aspon viem ze nie som sama.