ako nejest v noci

Príspevok v téme: ako nejest v noci
cajka

Ahojte,
prosim poradte mi. som zufala sama zo seba. Cely zivot som bola chuducka ale pred rokom som zazila hrozny stres a odvtedy ako keby som sa zblaznila alebo co , som zacala jest noc co noc sladkosti, zakusky.. atd. hocico co je nezdrave a kaloricke . vzdy do postele som si vzala nieco. vnoci malo spim a jem. neviem ako prestat. hrozne som pribrala, som zo seba nestastna. cez den ako tak sa drzim na uzde a ako nahle je osem vecer sa rozjem. co mam robit? kupila som si aj HCA vraj je na brzdenie apetitu.. ale nepomaha. viem ze liekdy na chudnutie nepomahaju. ked som zacala cvicit, este viac som pribrala. nechapem to.

dedkovo

Chudnut je jednoduche-treba prehodit si pocit z jemneho prejedenia na staly jemny pocit hladu a nejest vecer vobec-Na TV noviny vypijem 1,5 litra vody a zaplnim zaludok. Otazka je preco niektori mladi zeru a su chudi-no lebo maju dobry metabolizmus co znamena, ze u mna stareho uz stitna zlaza tak nefunguje. Som najvacsi slaboch pod slnkom a od noveho roku som schudol 11 kg. Nejem klobasy a slaniny. My slovaci neprezuvame ale jedlo nahadzeme do seba len taky fukot. Kazde susto treba prezut 13x a jogini to robia az 30x a potom telu netreba tolko zradla. Kokos toto treba pestovat. Teraz som cital clanok nejakeho chlapika, ze hladoval 2x30 dni a pil mineralizovanu vodu a tvrdil, ze ked telo nema prisun jedla tak si zacne brat tukove zasoby ktore mame v tele. No ale vyborne sa ocistil az mu z usi isiel hnis-fuj. Dalej treba pit zeleninove stavy-dievcata si za 42 dni vyliecili rakoviny. Aleluja a ja svoju neviem vyliecit a uz som pil aj Savo. Kazdemu pomaha ale mne nie. Proste telo potrebuje urcity pocet Kcal a ostatne uklada do tukovych vankusov. No a posledna vec hlad nie je staly obcas prestane. Jak moze ta ukrajinska pilotka Savcenkova hladovat 42 dni. Telo ale vydrzi az 60 dni. Bez vody 7 dni. Raz mi kolegyna povedala, ze preto je taka jak trieska lebo sa kope do riti a stale je hladna rozumej polohladna. No a sladke v ziadnom pripade.

martinaradna

Ahoj,

do treningu na chudnutie ti odporucam zaradit stranku mybodymanager.net, kde si spravis treningove plany, profesionalne nastavene ti zarucia, ze budes cvicit najefektivnejsie :) vzdy si tam zapises co si cvicila, pozries si co ides dneska, no proste parada...aspon mna osobne to motivuje a odcvicim ovela viac ako bez planu. navyse, je to za free :) tak ked tak, -odkaz odstránený- registracia je hore :)

cajka

ja tie spomienky nepotlacam, ale neda sa zabudnut. pre to co som prezila mi aj vypadalo dost vlasov a toto stucnutie je dalsie co sa mi stalo. aj cvicim drepy, brusaky na rotopede trosku. ale namiesto toho aby som schudla som zas pribrala.. mam silnejsie nohy . ja uz nicomu nerozumiem. zeby som mala nieco so stitnou zlazou alebo ?

Nephilim

No ono by asi bolo dobré pozrieť sa na to, čo tento stav spôsobilo...Vravíš, že si mala obdobie, ktoré ťa veľmi stresovalo...treba sa pozrieť nato,a to riešiť, pretože nachádzanie úľavy v jedle je toho následkom...asi v sebe potláčať nejaké spomienky na to obdobie...aspoň jam ám taký pocit

cajka

dakujem za rady. ale psycholog mi neporadi. ten mi da akurat lieky na spanie. ale ani tie mi nezaberaju. viem, ze to mam zo stresu. to prejedanie sa. uspokojujem si tym svoje nervicky. ako byt v pohode?