schudnut bez zmensenia prs ?!

Príspevok v téme: schudnut bez zmensenia prs ?!
kolpi

mam iba 18 rokov a nohy sa mi zacinaju akosi deformovat..aj ked nepriberam, zviditelnuje sa mi celulitida na stehnach... pod zadkom na stehne na jednej nohe sa mi spravil maly specik, chcem sa ho zbavit!!! poznate nejaky trik? Obcas zvyknem cvicit na stepperi, no nechcem to prehnat...
Dalej by som chcela zmensit brucho, no nemam rada cviky na brucho :D najucinnejsie je asi obmedzit sa v jedle..LENZE vzdy ked schudnem, zmensia sa mi aj prsia-ta sa tomu nejak zabranit? :(

kolpi

xdanielax: tym cicenim obcas som sa asi zle vyjadrila.. proste kazdych par mesiacov ma pochyti era cvicenia,kedy idem kazdy den na stepper a popripade civicim aj inymi sposobmi... a tym, ze to nechcem prehnat, som chcela povedat, ze sa chcem zbavit celulitidy, trosku sa spevnit, ale nechcem radikalne schudbnut..nevadi mi byt baculka :)

evik1: moja mama roky precvicovala aerobic a to s prsnymi svalmi mi tiez poradila.. ale kebyze zacnem posilovat na prsia, najskor sa zmensia a az potom spevnaju,nie? blbe je, ze mne cvicenie nevydrzi dlhodobo (ako som uz vyssie spomenula)

anddyxxl: dakujem,pozriem si to :)

annddyxxl

www.cvicenidoma je to super stranka ja sa pomaly spevnujem kedze som po porode a mozem povedat ze to vidiet a su tam cviky komplet pre cele telo..

evik1

veru,bez straty prs to nejde,moja,ja som na tom rovnako.iba ak si viac posilníš krásny prsný sval pod prsami,teda ja ho mám pevný,lebo som aj v lete fyzicky pracovala(okrem športu/ a teda moje prsia vyzerajú väčšie,ale najlepšie ,ked sa to deje prirodzene,ked si to ani neuvedomuješ,napr.dvíhanie v továrni 8 hod.práca v lese tam je makačka a stále dvíhať a odhadzovať,ale keby som bola chlap aj s ich hormonmi,tak mam taký trojuholník,že až.

xdanielax

ako sa da prehnat cvicenie na stepperi? a coho sa obavas?? to by si na nom musela byt denne dve hodiny alebo co. no kedze na nom cvicis obcas, tak sa toho obavat nemusis.

chudnut sa neda z jednej partie. a ked chces schudnut, musis zmenit stravu - nie sa obmedzovat tym, ze nebudes jest. a samozrejme, zacat cvicit.