vyteka to zo mna

lea

Ja nahodou Micu chapem, ze sa boji. Ja by som uz k lekarovi isla, ale.. viete, ze aj u lekara mozte daco nachytat? minule som bola na rade po takej tucnej cernoske. tiez mam skusenost, ze lekarka nevymiena papier na koze, takze si mozte lahnut vyzlecena tam, kde uz ktoviekolko ktovieako chorych pacientok lezalo.. az ma striasa. dufam, ze aspon tie nastroje naozaj sterilizuju, vsak to pacientka nema ako skontrolovat. iba doverovat. alebo som raz davno bola u jedneho fakt profesionalneho lekara, ktori s pacientkami po gyn. vysetreni nechcel stracat cas, takze rozhovor pokracuje, ked je pacientka este polonaha a dokonca jej ponukne stolicku, kde uz ktoviekto nahy sedel.. myslim si, ze aj laici by to nerobili, nieto este lekar..

slavina

MICA,Ty si padnutá na hlavu???Takto dlho to odkladať???Zelený výtok je zlý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ten priehľadný je normálny,ale zelený??Na čo čakáš?Chceš dostať nejaký zápal??To čo je za volovinu,že sa bojíš ísť ku gynekológovi,na to ten lekár predsa je,aby Ti pomohol,keď dostaneš angínu,tak tiež sedíš doma a čakáš čo sa bude diať ďalej???Alebo ideš k lekárovi??Gynekológ je lekár,ako každý iný lekár!!!!!!!

nivea17

MICA!!! pri takychto dotazoch sa iba rozculim pretoze ako moze byt zena taka hlupa ze si povie "bojim sa ist k lekarovi"!!! ved lekar je ten co ti urobi testy a ten co ti pomoze!!! to je take ako ze: "mam hrcku na prsniku ale bojim sa ist k lekarovi"...potom sa take zeny cuduju ze sa to uz neda zachranit a pridu o prsnik.... baby zobudte sa a ked mate problem chodte k lekarovi OKAMZITE!

bebe

2roky výtok a bez vyšetrenia? zelený výtok to môžu byť aj chlamídie, ktoré keď sa neliečia môžu prejsť do chronického štádia a spôsobujú aj neplodnosť a to nehovorím, že si nakazila aj intim. partnera-ov. čo najskôr vyšetrenie u gynekológa!!!

jaja

Ahojky, myslim ze ak nechces mat este horsie problemy mala by si cim skor zajst na gyndu. Vezmi si nejaku kamosku pre psychicku podporu. Je to trocha neprijemne, ale nezabiju ta. K tým výtokom: kľudne to môže byť, nejaký zápal, alebo pliesen. Ak to nebudeš rýchlo liečiť, môže to mať trvalé následky, napr. neplodnosť. Nechcem ťa strašiť, ale niečo podobné mám zasebou. Držím palce.

certik

Ked bola zelena tak si sa mozno premienala na nejakeho tvora, napriklad gumkaca, alebo korytnacku, aj to je bezne, nie aby si to pochopila komplexne, ale tak to vola gynekolog. Korytnaci stav, nasledky sa objavia az v dospelosti, budes mat na tvojom prirodzeni zosuverenu kozu, ale inak chod k lekarovi, mozno si vymysli aj ine zvieratko :) Vsak aj v nose mas zelene cuda. A ked je ta tekutina biela tak nemusis kupovat den co den nove intimky, staci ak si tam supnes 5-6 vrstiev zachodaku z kauflandu a usetris.

kiki

gynekologičky sa netreba hambiť...síce som to prežívala sama...ale číro biela tekutina je normal...z niekoho vyteka viac z niekoho menej...ale ževraj je to normalne mi povedal sám gynekolog..ale tou zelenou neviem neviem