Norbi update, recepty

Príspevok v téme: Norbi update, recepty
rencita

Ahojte dnes som sa začala stravovať norbiho stravou hlavne jednotkou ktora sa moze jest po cely den.zalozila som tuto temu koli recptom a hlavne koli tomu aby mi konecne niekto vysvetlil ci ked si kupujem v jeho obchode potraviny s nazvom update1 plati aj tak pravidlo o jedeni potravinach do 12 potom do tretej a nakoniec potraviny ktore sa mozu jest cely den.mne bolo vysvetlene ze prave jednotky su o celodennom jedeni.poradte niekto prosim.Dakujem

petrustek

Ahojte !chcela by som sa spytať či by ste mi nemohli opysat cely tyžden. co na ranajky desiatu obed .... sa v tom nieako nevyznam ...Dakujem

43

tiež updatujeme doma od začiatku maja.schudli sme cca 7-9 kg ako kto.
velmi sme spokojni,jedla pripravujem sama,tak privitam nove recepty a napady.
je to užasny spôsob ako chudnut,citit sa skvelo a pri tom si aj zamaškrtit a byť vždy syty a spokojný.

carey

baby, jedna moja znama tiez zacala stravovat podla tejto stravy, ale nejedava len to, jedava aj normalne veci, zacala cvicit a pekne schudla, je z nej iny clovek.
ja som tiez dnes zbehla do toho obchodu a kupila som si par veci, co mi ona doporucila, inak cenovo je to podobne ako klasicke potraviny mozno nieco je drahsie a nieco aj lacnejsie. Dnes som si dala chlebik so syrovo-cesnakovou pomazankou update1 a je to velmi chutne.

Helus

rencita moja kolegina sa stravuje touto formou,a jedava aj o 21 potraviny update1.A schudla asi 12 kil za 3 mesiace,ona si to pochvaluje,aj ten ich chlieb vecer jedava.