prosim, pomozte, je to vazne..

Príspevok v téme: prosim, pomozte, je to vazne..
brum

moj snubenec preziva asi najhorsie obdobie svojho zivota... velmi sa milujeme, no nie sme spolu casto a ja uz neviem, ako mu mam pomoct, co mam robit, ake slova, skutky mam zvolit, aby sa mu ulavilo..prvy problem-nie sme spolu. zial, nie je to mozne, v ziadnom pripade. mozno tak dva krat do tyzdna a oboch nas to nici. pred tyzdnom mu zomrel brat. bola to dvojica zrastena dokopy...moj drahy sa teraz citi ako ryba na suchu. este aj v praci ma problemy, problemy a este raz problemy. kopu prace, malo casu, stres a vsetko...mam o neho velky strach. hovori, ze uz dalej nevladze. nemozem sa uz na to pozerat. len mi prosim neradte psychiatra.

nicca

PODLA MNA BY SI TVOJ SNUBENEC MAL VZIAT 2-3TÝZDNE DOVOLENKY,PORIADNE ODDYCHOVAT,A SKUS SA S NIM O SMRTI BRATA POROZPRÁVAT NECH VYPUSTÍ EMOCIE
SKUS BYT PRI NOM A NAPR. LAZKAJTE SI SPOLU A SKUS SI HO PRITULIT.KED SMUTOK POMINIE MOZNO SA POKUSIT O DIETA.SKRATKA SA DO JEHO TAZKEJ SITUACIE VZI APOMAHAJ MU.

ankaaaaaaa

Ked zomrie,jeden z dvojčat ano ako keby polovica človeka odišla, nech sa nepoda nech ti veri ako ho lubiš a chceš z nim byt,nech mysli na brata na tie krasne chvile a tie zostanu vždy v nom,ale nech sa neputa na neho nech ho pusi,aby jeho dušička mala volnost a mohla odist neboj sa on bude stale stat vedla neho a ochranovat ho aj ked ho nebude vidiet,ale ked ho prepusti z myšlienok bude to citit že je pri nom,čas zahoji všetko aj toto podavaj mu pomocnu ruku bude ju teraz potrebovat držim Vam palce

zoffob

Povedz mu, ze nech sa netrapi nad vecami, ktore uz nemoze zmenit.Smrt v rodine je neprijemna, ale ak sa bude nicit on sam, tak to este zhorsi.Na brata nech nezabudne, ale nech sa viac netrapi, ze zomrel.

Kalka

teraz je nutne dat mu najvacsiu podporu, byt s nim ak je to mozne co najviac, mal by vediet, ze sa moze na teba vo vsetkom spolahnut, ze ma pre koho zit, mat radost...

damaxy

nic nie je nemozne ,ked sa ti zda ze o ide o cloveka a to este takeho co lubis.Predsatav si ze by nebol,potom ludia hned vedia co mali robit,kde mali byt.A psychiater nie je obluda je to len predsudok.Takze co urobis?

samko r.

Veď ja som aj dal dovetok, že to dieťa radšej neskôr, ak Rubi vyznáš, určite vieš, že sa obávam aby zo stresu nemalo následok Douw.sy. Ja som to trošku mal rozpísať, že? Brum a tá podpora je len na tebe, vidím, že ti záleží na ňom. Musí cítiť zázemie.