:::::::::: PRECO SME TAKY ROZTUZENY?????:::::::::::

Príspevok v téme: :::::::::: PRECO SME TAKY ROZTUZENY?????:::::::::::
nestastnik

Mame menso-vacsi problem.S mojim dievcatom,sme mocno roztuzeny na seba.Zacina to asi tak,ze prvy tyzden su bozky,potom,si zacneme liezt pod tricka,o tri tyzdne si uz lezieme pod gatky.Neskor to konci tak,ze to spolu robime,ale asi tak,ze nejdem ani dnu,len som v pyskoch,ci ako sa to vola,tak nejako.A potom cakame na kramy,hovorime,ze uz nemozeme.pridu kramy,odidu a davaj,zas dookola.Na prvy pohlad nic zle,ale vieme,ze to nemozeme robit,mame len 16,ale ta tuzba je velmi velmi silna.Prote prosim,hlavne starsie,skusenejsie osoby,aby mi poradili,ako mame tu nasu tuzbu drzat na uzde a hlavne iba po urcitu hranicu.

Andrej

Toto nie je psychologicka poradna pre pubertiakov.
Ak mas so svojim naradim vsetko ok, a tvoja dievicna tiez, tak si svoje roztuzenie musis riesit niekde inde.
Vdaka za pochopenie.

milli

Mne len nejde do hlavy to, že niekto tak neodbytne žiada o pomoc a vzápätí všetko obráti na posmech. Ak je to tak, buď to musí byť človek veľmi prefíkaný a drzí, alebo veľmi psychicky narušený. Ale aj tak, vďaka za rady. Budem si dávať väčší pozor.

kola

mili,možno si ma zle pochopil.ja nehovorím, že ten príbeh nie je pravda.neviem či si zaregistroval, ale začalo to asi pred troma týždnami možno mesiacom.začal otvárať témy, podobné názvy ale v podstate to isté, čo je v téme stratiplný príbeh:(
menil svoj nick, len zabudol, že udáva stále ten istý mali..tak sme na to ľudia prišli:)
tých tém bolo dosť veľa, chcel pomoc, radu...my sme mu ju dávali, veľa fakt veľa ľudí mu písalo, chcelo pomôcť, posielali sme ho k psychologovi, no on sa asi bojí, a stále sa len vyťahoval z pod toho, a otváral dalšie témy..nechce pochopiť, že takto mu nepomôžeme, potrebuje odborníka.
už ho aj admin upomenul v strastiplnom príbehu aby si nemenil neustále nick.
nehovorím, že si vymíšla, to nie, len chce rady, no neposlúchne ich.
Viem, že mu chceš pomôcť, všetci sme chceli, no sám sa k tomu musí dokopať, inak to už nepôjde:(
Všimol si si, odkedy som prispela do tejto témy, som napísala, jeho nicky, že vieme, kto je...sa ani neozval?
je to jednoznačné:(

milli

Rád sa nechám poučiť, ak máš pravdu. Len mi stále nejde do hlavy, že by až tak prefíkane niekto imitoval takú príhodu ako napr. Ibanez - a ešte v takom veku. Zdalo sa to byť veľmi hodnoverné. Myslíš, že niekto môže mať svedomie takto balamutiť? A k tomu ešte takto prefíkane?

kola

mili, ja si to nemyslím, ale viem, a nie som jediná!!!čítala som všetky jeho témy, vo viacerých som sa mu skúšala pomôcť, poradiť..pekne..nie len ja, ved vieš, ty si mu tiež radil, ale bolo to márne,zatiaľ.
už len ten nadpis...vybodkované pred názvom aj za názvom..všetko veľkými písmenami.
nevravím, že iný to nemôže byť, iný tak nemôže napísať, ale on stále všetky témy s veľkými písmenami,aby sa zvýraznil.
Proste viem, že je to on..a ešte aj píše tento chalan, že pozná toho čo používa nick Wasch.M. - je to ibanezova kapela.
je to jasné ako slnko...tu ide zas o neho..mne to nevadí...len keby si nemenil neustále nick..je to také detinské!!!!

kola

ved práve chalan tu vypisuje neustále pod nickom Wasching machine-je to jeho kapela, ibanez, a carmelo a nešťastník to je to isté...vieme, že si to ty kamilko:)debilko
vieme, že si to ty teploušek:))
alebo už máš jasno v citoch, už sa nebojíš, že budeš teplý po ocovi????

nestastnik

jedine co si spominala, s tych mien mi hovori len WASHNIG MACHINE je kapela v ktorej moj spoluzia hraje na basu nic viac ibanez je znacka gytar,a carmelo hmm,nefem