Stihle nohy, lytka

Príspevok v téme: Stihle nohy, lytka
kikuskaaaa1111

Prosím vážne chcem mať chudé nohy, najmä lýtka len neviem ako na to. Nerobí mi problém cvičiť hocičo, len sa bojím, že mi tam narastu svaly, a tým pádom to bude vyzerať takisto ako aj teraz len namiesto tuku tam bude sval.Chcem proste štíhle nohy, samozrejme viem, že svaly tam budu len nechcem aby boli veľké..rada by som bola keby ste mi poradili, nejaké vážne učiine cviky.. chcem vypony, lenže to som od jednch čítala že mali nohy po nich štíhle a od dalších, že im z toho narastli svaly..ake mate skusenosti vy?:((

danielaaa

este si ani nezacala cvicit a uz riesis svaly :) myslis ze co ked budes normalne cvicit tak budes mat svaly ako kulturistka? nebud smiesna, nohy sa ti zostihlia a spevneju, to by si musela inak makat a stravovat sa a aby si mala vyrazne svalstvo....

xdanielax

schody su tiez fajn. nemalo by to byt jedine cvicienie, ktore budes robit ale su velmi dobre na nohy a zadok! inak kazdy kardio stroj co najdes v posilke je dobry, rovnako ako aj beh, bicykel, svihadlo, rychla chodza, korcule...atd atd.
Co sa tyka toho tepu, daj si do googlu "tepova frekvencia" a vyhodi ti to par zaujimavych stranok, kde najdes aj ten navod.
jednoducho to mas 226 minus tvoj vek - to mas maximalnu tepovu frekvenciu. a "chudnuci" tep je pri 65-75% tej maximalnej tep. frkv.

kikuskaaaa1111

ďakujem velmi pekne :) a tie vypony by teda mohli byť? a kde by si ešte prosím ťa mohla nájsť ten moj tep srdca kt. mám dodržiavať?:)

jankaaaaaaaa

nie. tam uz vyvyjas na lytka zataz, z toho by sa ti aj trocha tie lytka zvacsili, teda svaly. pri aerobnom cviceni je hlavne dodrziavat isty tep srdca, najdi si na nete aky konkretny by si mala mat pre tvoje telo.