Zufala - Imunolog nic nezistil !!!

AlexSandra

Watermeloon,

chapem, ze takato dieta je velmi ucinna, no ak sa na nu dam, rovno mozem odist z terajsej "prace" vzhladom na jej casovu narocnost a jej charakter. Preto sa zatial snazim hladat inu alternativu ako kompletnu dietu. Takisto, vazim 48 kg, ak by som este viac schudla, tak neviem.. Uvidime, mozno ju nakoniec budem musiet podstupit.. Kazdpadne, cukry a hladku muku vylucujem.

Inak po akom case tvoje problemy pominuli vdaka diete?

RNG,

princip ucinku candivacu mi je znamy, podobne ako (niektore) vakciny. No zaujimala ma jeho "uspesnost". No podla par prispevkov typu: "asi mi trochu pomohol", sudim, ze nic extra.

watermelon

RNG nestrácaj tu čas vysvetľovanim o zmene stravy, zaujímajú ich len pripravky, nechápu ze bez zmeny stravy sa zázrak neudeje. Bolo by to príliš ľahké. Ak máte zahlienene črevá tak da tam skvelé darí mikrobom čo znižuje imunitu. Kandiduje má kazdy. Len niekto ju má premnozenu a to da deje nevhodnou stravou. Výdatnou na tuky ktore udržujú hladinu cukru v krvi a tým poskytujú kandide neustále potravu. V skratke

RNG

Candivac je vytazok(lysat) zo skodlivych candid, ktory ma vyprovokovat telo k obrane proti nim. Ale vidi sa mi to nelogicke, ked tie iste samotne candidy sposobuju uz infekciu a telo sa uz aj tak proti nim brani.
Jediny postup proti candide je ju nepodporovat cukrami a jemnymi bielymi mukami, tj vyhladovat, znicit a vymiest z tela mikrovlakninami, a nasadit na jej miesto a rozmnozit probiotika pouzitim kvalitnych probiotickych doplnkov a mnozstva mikrovlaknin na ich vyzivu..

AlexSandra

RNG,

ak ma teda clovek candidu premnozenu v crevach, da sa zistit zo stolice?

Aky mas nazor (ak mas nejaky) na pripravok Candivac?

truba444

ahoj, kamaratka mala tiez problem s kvasinkami a potom jej poradili maly kozmeticky zakrok po ktorom jej to zmizlo. detaily nepoznam ale viem ze bola tu: piercingbratislava.webnode.sk
mozno by to stalo za opytanie

Dr.Kula

Preco by malo telo vyrabat proti mikrobom protilatky? Zabije ich pomocou MMS :-) Mikroby su kamarati. Vyrabaju nam chlieb a kysnute kolace, podporuju travenie v crevach, cistia nas smrkanim a pupakmi.

RNG

Kvasinky su vsade a vzdy. Otazka je len kolko je ich a ci ma telo dost probiotik, ktore vyrabaju proti nim protilatky.
A preto treba jest take jedla, co podporuju probiotika a nie take, co podporuju candidu a plesne. A ked to uz niekto v tele nespravnou dietou "vyslachti" treba to adresovat zmenou diety a protikandidovymi a protiplesnovymi doplnkami v prvom rade.
Daleko najviac mikrobov je v crevach, preto tam treba urobit poriadok v prvom rade.
Ak su tam candida a plesne zatlacene a nahradene probiotikami, tieto vyrobia hromady obrannych latok, ktore sa vstrebaju do krvi a potlacia candidu a plesne aj inde v tele

AlexSandra

Niekedy vam lekar poradil nasadenie vhodnej diety? Mam dojem, ze to nikdy nejde od lekara, co je dost smutne. Pouzivaju len tabulky, az na par vynimiek.

Kvasinky premnozene v crevach sa do pohlavnych organov dostavaju, predpokladam, krvnym obehom. Su teda kvasinky zistitelne z krvi (?) Ak su a ak pojdem na takeho vysetrenie a nenajdu mi ich tam, znamena to, ze ich nemam v krvnom obehu a nemaju sa ako do posvy dostat, aj keby v crevach boli premnozene.

Robim chybu vo svojich uvahach?

watermelon

Tiež som dakedy mavala tieto problémy, jedine zmenou stravy som sa vyliečila. Precistite si poriadne črevá, najlepšie vyplachmi, dajte si posty. Prestaňte jesť sladkosti, skroby, mliečne výrobky, jedzte čo najviac surovej rastlinnej stravy. Pite vodu s citrónom, pite denne surovú čerstvo vytlačení stavu z mrkvy a špenátu. Ja jem len surové ovocie a zeleninu a zápaly som od vtedy žiadne nemala. Ozaj a obmedziť tuky na minimum.