Prvé milovanie

juchuop

mozem sa spytat? mam xy rokov...a som tak napoli panna...niesom pretoze jeden chlap ma ozral a znasilnil, no som lebo ja si nic nepamatam a ani ako to prebehlo...myslite si ze ked si najdem frajera a budem chciet mat s nim sex tak sa mi to bude pacit?alebo budem mat odpor? a ak bude pacit myslite si ze budem hned vediet co mam robit ak bude on skuseny?

Klára000

Taaak :-D dopadlo to asi tak, že krvi tam bolo trošičku a vobec, ale vobec ma to nebolo až si frajer myslel, že určite už niesom panna. A takisto ked mám povedať, ani som necítila, že je vo mne. Ale na prvý krát to bolo fajn, len nepoznané tak som dokopy ani nevedela čo robiť :-D! Možno časom a skúsenosťou pochopím čo mám pri tom cítiť a ako sa správať, aby nám bolo obom fajn, lebo som bola ako také poleno :-/ čo ma dosť mrzí! aj som sa trošku hanbila, ale svojho priateľa ľúbim a neľutujem, že to bolo s ním :-)

maruska123

klaudia ked budes mat prvy sex anal, tak uz mozno ziaden sex po tejto skusenosti vobec nebudes chciet

po druhe, nic ti to nepomoze, nebudes o nic skusenejsia, nic sa ti neroztiahne a prvy vaginalny sex aj tak nebude lepsi a lahsi, bude taky isty bolestivy a krvavy ako aj bez analu

neviem, kde si prisla na takuto debilnu uvahu

moja, anal a vagina je velky rozdiel

wreck

klaudia, klaudia, len krutim hlavou aka si absolutne nepripravena.

nie, NIE JE lepsie mat najprv analny sex. vagina je na to prisposobena a zvladne to kazdy, kto je na to v hlave pripraveny. ako chces mat uspesny prvy analny sex, ktory je ovela narocnejsi na pripravu a ma ovela vyssiu pravdepodobnost vzniku bolesti, ked sa bojis prirodzeneho vaginalneho?

frajer, ak nie je uplny dement, bude len rad, ze si neskusena, pretoze si ta bude moct vycvicit ako sa mu bude pacit. a samozrejme aj ty jeho.

a podmienovat stratu panenstva VEKOM je taka neuveritelna primitivnost, ze to ani neviem k nicomu prirovnat. chce sa mi zaroven smiat a plakat.
ak toto nebude ten pravy, ako sa asi budes citit pred partnerom, o ktorom budes presvedcena, ze ten pravy je a budes s nim chciet zostat? bude ti jedno, ze uz si osukana na 100 sposobov? skus si na to sama odpovedat.

sama budes vediet kedy si pripravena a ani ta nenapadne nechavat si odobrovat svoje sexualne plany kde-kade na forach. pretoze z tvojho prispevku je uplne evidentne, ze si totalne nepripravena.

ano, tvrde slova, ale tak to jednoducho je. iste mi ich potvrdi vacsina viac nez 20-rocnych.

Klaudia15

A nieje lepšie mať prvý sex anál? a potom už je žena skúsenejšia aj polohy a tak a potom to podla mna menej boli...neviem ja sa tiež veľmi bojím môjho prvého sexu,hlavne sa bojím tej krvy a tej bolesti,a nechcem vyzerať pred frajerom ako niaka neschopna a neskúsená...:( o svoje panenstvo by som chcela prísť tak v tých 16r. je to normálne alebo je to skoro? prosím niekto skúsený poradte

:) nazor

Klara, ja mam 22 a o panenstvo som prisla presne pred tyzdnom :D s muzom, ktoreho sice nemilujem, ale zato je to muz, s ktorym mi je strasne dobre a neviem, ale myslim, ze casom by som sa do neho vedela zamilovat. tak naozaj zamilovat, nielen byt teraz blaznivo ocarena a platonicky pobluznena. no uvidim, ale k tomu co si sa pytala.
ja som si tiez vzdy myslela, ze sa budem hanbit, strasne hanbit, ze ked sa s niekym budem chciet vyspat, ze budem musiet strasne schudnut a mat perfektnu postavu a ploche brusko, no nakoniec to dopadlo tak, ze ked sme sa spolu prvykrat videli nahi, tak som sa vobec nehanbila. bolo mi jedno, ze mam par kil navyse, ze nevyzeram idealne, ze mozno nemam perfektne kozy, ale proste som si uzivala vsetko to ako sa ma dotyka a ake je to perfektne. to sme spolu ale nespali este, lebo sme nemali kondom :D nakolko som si nemyslela, ze k niecomu medzi nami dojde v ten vecer, preto odporucam, hlavne nezabudnut na ochranu :) a potom, ked sme sa dohodli, ze to "dokoncime", tak som sa trosku bala, doslo mi, ze asi ma ten vecer predtym nepocul v zapale tej vasne, ze som este panna a mne to bolo trapne opakovat mu, tak som len po par nevydarenych pokusoch, ked sa do mna nemohol dostat (zo zaciatku si myslel, ze len srandujem a trochu ho natahujem :D), no potom som mu posepkala "prepac, ja sa trosku bojim, ze to bude boliet" a naozaj sa velmi snazil aby som sa citila v tej chvili prijemne a uvolnene, no nevyslo nam to. ani na druhy raz. a vlastne ani na treti, kedy mi uz bolo skutocne strasne a citila som sa neschopna a zaroven aj starsne zo seba znechutena a mozno az ponizena. no vseetky tieto moje pocity suviseli s tym, ze som sa len hrozne bala a mala taky bordel v hlave zo vselico a on chudak zato trpel :) no potom som si svoje problemy poriesila a nakoniec to uz ani nebolelo, az som bola na chvilu na pochybach, ci je vobec vo mne :D skutocne som si nebola ista, lebo to vobec nebolo citit a predtym som citila vzdy taky neprijemny tlak a take akoby "pichanie" a strasne to bolelo, ze som nechcela aby pokracoval no teraz nic. bolo to v celku prijemne :) len kratke :( a tej krvi bolo teda dost. teda skor len take spinenie, no dva dni som musela nosit intimku. a ked sme to skusali v stredu druhykrat, tak to len trosicku zabolelo na zaciatku, ale potom uz pohoda :) ale to krvacanie sa objavilo zasa. a po tretom raze znova, ale to len take, ze chvilu a hned to prestalo :) aj ked na ten tretikrat to tiez este trochu zabolelo, az som si musela povedat "au", a on taky vydeseny "co sa deje", tak som priznala, ze mna to este stale trosicku boli, tak hned sa situacii prisposobil :) som strasne spokojna a vobec nelutujem, ze som o panenstvo prisla prave s nim. a vobec mi nie je trapne, ze mam momentalne take trosku vacsie brusko a on ma perfektnu postavu. zboznujem ked sa ma dotyka a skutocne si myslim, ze ked su dvaja ludia dospeli, nemaju sa zacu hanbit. je to proste uzasne :) ja som vzdy hovorila, ze o to chcem prist s niekym, kto nemusi byt pravy na cely zivot, ale staci, aby bol pravy na tu chvilu. a to on bol :) a snad este nejaky ten cas aj bude :) drzim ti palce a ak si presvedcena, ze on je pre teba na tu chvilu ten pravy, tak nemas preco vahat :)

wreck

aky je len krasne idealny, ten vas bozi svet. vazne by som chcel zit na planete, kde by to tak fungovalo, len s vynimkou toho vysoko patologickeho uctievania roznych nemrtvych. fakt. chcel.

skoda len, ze realita je niekde uplne inde. :(

blondula

priznam sa,ze ja som pocit "hanbi" pri sexe mala dost dlho :D a to som mala aj orgazmy,priatela co robil vsetko mozne,aby sa mi sex pacil.az v 24-25 som nejako sexualne (asi) dozrela a zo sexu som mala nielen chut,ale aj radost :P