Kedy zistim, ci som v tom?

Príspevok v téme: Kedy zistim, ci som v tom?
zvedavica

Ahojte,
chcela by som poradit kedy nasjkor, ale hlavne spolahlivo mozem zistit, ci som otehotnela? Musim cakat, ci dostanem alebo nedostanem menzes? Zaciatok poslednej menstruacie som mala 2.11. a sa mi zda, ze partnerovi "uslo" 2x tak okolo 15teho az 19teho. Myslim, ze som aj mala plodne dni. Velmi by som bola stastna, keby sa to podarilo.

hviezda01

katkaaa16-s partnerom sme mali sex ale nie je mozne aby som bola v tom davali sme si pozor.. vies kolko deti sa narodilo z takejto antikoncepcie????

M 25

ježíííš, milujem takéto čupky, čo sa boja ísť lekárovi a od nás tu čakajú celú diagnozu ..

sa spamätajte!!

katkaaaa16

Ahojte posledny menzes som mala 3.4 s partnerom sme mali sex ale nie je mozne aby som bola v tom davali sme si pozor....casto mi meska menzes lenze teraz sa mi zda ze meska dlhsie ako zvycajne....K lekarovi sa bojim ist...Mohli by ste mi pomoct???

blondula

a preco mu uslo len dva krat,ked chcete mimino ?? sak keby ja chcem babo s priatelom,tak sa milujeme o 100 sest :DDD ano,ked meska menstruacia sa robi test.a kolko ?? ty musis vediet kolko ti zvykne meskavat a ked uz je to dlhsie,urob si test ! z ranneho mocu najlepsie...